Beauty

5 dingen die je nog meer met micellair water kunt doen

5 dingen die je nog meer met micellair water kunt doen

Dat micellair water geweldig is, dat wisten we op de Trend Alert redactie allang (Garnier's Skin Naturals Micellair water staat namelijk steevast op onze wastafel). Sinds vandaag zijn we alleen nóg bijer met het reinigingsmiddel, want we kwamen erachter dat je het dus voor nog veel meer dingen kunt gebruiken. Lees onderstaande hacks maar eens!

#1 Je toilettafel schoonmaken

Is je toilettafel één grote smeerboel geworden? No worries, je bent niet de enige die wel eens met oogschaduw knoeit of nog wekenlang doorpoedert met een bronzer die aan stukken is gevallen. Make-up vlekken maak je dus gemakkelijk schoon met een wattenschijfje en een beetje micellair water... 

#2 Make-up foutjes fixen

Uitgeschoten met je eyeliner? Of is die felgekleurde lip mislukt? Dep een wattenstaafje in micellair water en je foutjes zijn gefixt!

#3 Je gezicht opfrissen

Heb je geen facial mist bij de hand? Dan is micellair water een goede vervanger. Giet een beetje in een sprayflesje en klaar. Ook fijn voor als je na het sporten niet meteen tijd hebt om je gezicht te wassen!

#4 Zelfbruiner verwijderen

Vergeten je handen te wassen na het insmeren met zelfbruiner? Giet een beetje micellair water in je handpalm en was je handen. Weg oranje strepen!

#5 Make-up vlekken verwijderen

Spot je foundation in je kraag vlak voor een belangrijke meeting? Maak het snel schoon met een beetje micellair water. Boen niet te hard, want dan kun je de stof beschadigen. (delicate stoffen zoals zijde kun je beter niet op deze manier behandelen).

micellair water hacks

 

Ken jij andere manieren waarop je micellair water kunt gebruiken?

 

Beeld: Instagram @lorealskin

Deel dit artikel
Back to top