Lipstick

Wat vinden mannen van: rode lipstick?

Wat vinden mannen van: rode lipstick?

Let us introduce het TrendAlert mannenpanel. Vier mannen die iedere week hun mening zullen geven over een beauty of fashion trend. Maar we beginnen met een beauty klassieker: rode lipstick. Wij houden ervan, maar wat vinden de mannen eigenlijk?

Tim (27) Manager Healthbox b.v 

"Sexy, stijlvol, volwassen, zelfverzekerd en zakelijk. Dit zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik een vrouw zie lopen met rode lippenstift op."

 

Roy (24) Student International Logistics Management

"Rode lipstick vind ik zeker mooi staan, maar dan wel in combinatie met de juiste kleding natuurlijk. Echter vind ik het wel mooier als de rode kleur niet zo fel is."

 

Dennis (36) Designer

"Van alle kleuren lippenstift vind ik rode lippenstift het beste staan bij een vrouw. Het geeft een sexy en zelfverzekerde look, zelfs bij vrouwen waar je normaal gesproken voorbij loopt zonder te kijken trekt het meteen de aandacht (of leidt het de aandacht juist af? ;-))"

 

Nick (23) Afgestudeerd Commerciële Economie

"Ik ben een groot voorstander van vrouwen die weinig make-up gebruiken. Een beetje mascara en op zijn tijd een goede, rode (want dit is natuurlijk wel de beste kleur) lipstick kan zeker geen kwaad. Lipstick kan heel erg mooi staan, maar ik vind dat vrouwen dit eigenlijk moeten bewaren voor speciale gelegenheden. Dus doe dit niet als je met een knot op je hoofd, in een sweater, op zondagavond bij Albert Heijn chocolade gaat halen. Wanneer dan wel? Hoor ik je vragen. Met Kerst!"

 

Waar zou jij graag de mening van de mannen over willen horen? Let us know below!

Deel dit artikel
Back to top