Beauty

Susan Sarandon is L'Oréal Paris' nieuwe spokesperson

Susan Sarandon is L'Oréal Paris' nieuwe spokesperson

L'Oréal Paris heeft er een nieuwe spokesperson bij! Susan Sarandon is het nieuwste lid van de L'Oréal familie. De 69-jarige Susan Sarandon is een actrice, een moeder, een activist en een natural beauty ongeacht haar leeftijd. 

Susan Sarandon heeft in meer dan 200 films, tv-series en documentaires gespeeld en heeft onder andere een Acadamy awards en BAFTA awards binnengesleept. De Amerikaanse actrice is bovendien een gepassioneerde activist. Susan maakt zich hard voor de rechten van homo- en biseksuelen en transgenders. Daarnaast strijdt ze tegen racisme, steunt ze slachtoffers van HIV en AIDS en is ze als sinds 1999 ambassadrice van UNICEF. Een mooie vrouw, van binnen en buiten. 

Susan Sarandon was enorm gevleid toen ze gevraagd werd door L'Oréal Paris: "There are so many great women in this club. After talking to L’Oreal about their philosophy and their aesthetic, I thought it was a good match. And they didn’t ask me to be any different than who I am. I’m proud to be associated with a brand that believes in the uniqueness of every woman," aldus Susan. In het afgelopen jaar zijn ook Luma Grothe, Kristina Bazan en Irina Shayk aan de familie toegevoegd. 

Susan Sarandon is L'Oréal Paris' nieuwe spokesperson

Deel dit artikel
Back to top