Lifestyle

Stijlvolle tattoo trends voor 2017

Stijlvolle tattoo trends voor 2017

Wil jij dit jaar misschien wel een tatoeage gaan zetten? De druk om dan het juiste ontwerp te kiezen of de beste plek te vinden kan soms nogal groot zijn... Need some new inspo? We hebben hieronder de tattoo trends van 2017 voor je op een rijtje gezet. 

 

Hip tattoos

De zijkant van je heup is een plek waar je je tattoo goed zou kunnen verbergen, maar ook juist kan laten zien... Kylie Jenner en Hailey Baldwin gingen je al voor!

 

Binnenkant arm

Soms zie je ze, soms niet. Een andere trendy plek voor een tattoo is de binnenkant van je arm. Als je gewoon rechtop staat zie je het niet, beweeg je je armen dan wel. 

 

Subtiele tattoo's

Mini tattoo's zijn al een langere tijd populair. En deze trend blijft zich ook in 2017 voortzetten. Op je armen, de zijkant van je ribben, de achterkant van je nek of achter je oren, allemaal perfecte plekjes voor een kleine tattoo. 

 

Geometrisch

Geometrische tattoos zijn dit jaar ook nog steeds een ding. Rechte lijnen, cirkels, driehoeken of alleen punten, het zijn allemaal geliefde tattoo ontwerpen (ook als je niet goed in wiskunde was). 

 

Tekst

Steeds vaker worden korte teksten gebruikt voor een tattoo ontwerp. Op het gebied van lettertypes mag heel veel dit jaar: van een gestileerd handschrift tot stoere losse en sierlijke letters.

 

Wat is jouw favoriete tattoo trend? Laat het ons hieronder in een reactie weten.

 

Deel dit artikel
Back to top