Haarverzorging

Spelen met je haarkleur is zó leuk!

Spelen met je haarkleur is zó leuk!

"Ik wil iets anders met mijn haar!" is een veelvoorkomende uitspraak bij vrouwen. We zijn dan toe aan iets nieuws, een andere lengte of een andere kleur. Vooral de laatste is populair. Een tintje lichter of donkerder, highlights of een complete make-over. We spelen graag met onze haarkleur! 

Waarschijnlijk denk je aan uren in de folie zitten bij de kapper en bakken met geld, maar dit hoeft helemaal niet. Met de Préfèrence lijn van L'Oréal Paris kun je zelf thuis met je haarkleur spelen. Wij vertellen je hoe!

Van donker naar blond

Ben je een brunette en wil je graag blonde lokken? Of wil je van donkerblond naar lichtblond? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hoeveel tinten je het haar lichter kunt maken, heeft te maken met de natuurlijke haarkleur. Is je haar ongekleurd, dan zijn er de volgende mogelijkheden:
- Tot 2 tinten verhelderen met L'Oréal Paris Préférence 10.21 Stockholm
- Tot 3 tinten oplichten met L'Oréal Paris Préférence 01 Blondissimes
- Tot wel 6 tinten lichter met L'Oréal Paris Préférence Very Platinum

Speel gemakkelijk met je haarkleur

Wil je nog lichter gaan, dan kun je het haar ontkleuren met de L'Oréal Paris Super Blonde Crème. Deze ontkeuring kan het haar tot 8 tinten lichter maken. Let wel op dat een ontkleuringsproduct altijd een voorbehandeling is en dat je hierna een kleurend product gebruikt voor een natuurlijk resultaat. 

Heb je reeds gekleurd haar dan zal het eerst ontkleurd moeten worden om de huidige kleur te verwijderen. Ook hier gebruik je de L'Oréal Paris Super Blonde Crème voor. Hiermee wordt het haar tot wel 3 tinten lichter en hierna gebruik je een blonde haarkleuring naar keuze.

 

Van blond naar donker

Blondes have more fun? Helemaal niet. Er zijn genoeg vrouwen die hun haar donkerder willen kleuren, maar ook hiervoor gelden regels. Heb je ongekleurd haar dan kun je iedere gewenste tint donkerder gaan. Is jouw haar verhelderd of lichter gekleurd? Dan zul je het haar moeten voorpigmenteren. Waarom? In verhelderd of ontkleurd haar ontbreken namelijk geel- en roodpigmenten en dus moeten deze pigmenten eerst kunstmatig aan het haar worden toegevoegd om zo te voorkomen dat de donkere kleur grauw en grijs of groen wordt. Voorpigmenteren kan met L'Oréal Paris Préférence Recital. Doordat de kleur afhankelijk is van de kleurkeuze en er voor het aanbrengen verschillende stappen moeten worden ondernomen, raden wij aan eerst contact op te nemen met het informatiecentrum van L'Oréal Paris

Speel gemakkelijk met je haarkleur

Celebs who Love to Color

Je bent niet de enige die houdt van spelen met jouw haarkleur, ook de celebs kunnen er geen genoeg van krijgen. Beyoncé is vaker een blondine dan een brunette en ook Jennifer Lopez omarmt graag haar inner blonde. Khloe Kardashian begon met ombre in haar donkerbruine lokken, maar is ondertussen alweer een paar jaar blondine. Maar ook celebs die van nature blond zijn zoals Scarlett Johansson en Cameron Diaz kleuren het graag donkerder.

Speel gemakkelijk met je haarkleur

Beyoncé

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Jennifer Lawrence

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Rachel McAdams

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Scarlett johansson

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Jennifer lopez

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Khloe Kardashian

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Cameron diaz

Speel gemakkelijk met je haarkleur
Nicole Richie
 

Deel dit artikel
Back to top