Haarverzorging

Dit is dé haartrend van 2015

Dit is dé haartrend van 2015

Ben jij klaar voor de nieuwe haartrend van het moment? Deze zomer, en de rest van 2015, gaan we voor 'the bronde effect'. De trend is zowel op de rode loper als op straat al veelvuldig gespot en ook de bloggers en trendsetters hebben het Bronde fenomeen geadopteerd. Maak kennis met de Bronde trend!


'Bronde gaan' is een statement. "Going bronde is a way to make your mark and say no to society’s imposed norms. It’s the original, liberated “non-colour” for anybody not wanting to choose between the unbelievably sexy look of a beautiful blonde and the strength of character of a beautiful brunette. Hot and sexy – that’s a true #bronde!," legt L'Oréal Paris global hair colourist Christophe Robin uit. Bovendien is het een 'kleur' die over de hele wereld gedragen kan worden. Van cool city girls in New York en Londen tot surf chicks in Brazilië en Bali, maar ook in een Paric chic en Rock en/of Punk style wordt de Bronde trend moeiteloos opgenomen.
 

Dit is dé haartrend van het moment

Celebs die de Bronde trend omarmen zijn actrice Jessica Alba, supermodel Gisèle Bündchen en zangeres/actrice Jennifer Lopez. Drie ongekende beauties en alle drie totaal andere types, waarbij Jessica en Jennifer de glam kant opleunen en Gisèle heerlijk beach hair rockt. Het Franse stijlicoon Caroline de Maigret laat zien hoe je de Bronde trend integreert in een rock rebel like style. Iedereen kan deze trend hebben!
 

Dit is dé haartrend van het moment
PRETTY SOPHISTICATED Jessica Alba

Dit is dé haartrend van het moment
BRAZILIAN Surfer babe Gisèle Bündchen 

Dit is dé haartrend van het moment
Glamorous LATINA Jennifer Lopez

Dit is dé haartrend van het moment
FRENCH ROCK REBEL Caroline de Maigret

 

Wat betekent Bronde?

HET WOORD ZEGT HET AL, HET IS EEN SAMENTREKKING VAN BLONDE EN BRUNETTE, EEN HAARKLEUR DIE BEIDEN COMBINEERT, MET EINDELOZE NUANCES DANKZIJ DE VERSCHILLENDE TONEN. 


Maak kennis met de #Bronde trend!

Jennifer Lopez is als ambassadrice van L'Oréal Paris het gezicht van de Bronde campagne!

Hoe word ik Bronde? 

Met behulp van de Préference Glam Bronde lijn van L'Oréal Paris kun jij nu met een speciaal triple-action expert highlights brush heel gemakkelijk zelf Bronde gaan. Het borsteltje is geïnspireerd op professionele salontechnieken met een highlighting formule, die er samen voor zorgen dat je geen strepen in het haar krijgt. Hoe ga je aan de slag?
 

1. Kies een kleur

Er zitten zes verschillende kleuren in het Glam Bronde assortiment van L'Oréal Paris Préference. Kies de kleur die het beste bij jouw haar past. De basis van het haar mag variëren van donkerblond tot aan donkerbruin, maar ook goud- en koperbruin. Vervolgens zorgen stralende en glamorous highlights voor het Bronde effect.


2. Kies een style

Er zijn verschillende manieren om de Glam Bronde highlights aan te brengen.
1. Voor een Brazil surfer chick Bronde look á la Gisèle Bündchen kam je het borsteltje met het product in een vloeiende beweging van boven naar beneden door het haar, alsof je het haar aan het borstelen bent. Zo komen er ongelijke highlights in het haar, alsof het natuurlijk door de zon is opgelicht.
2. Voor een natuurlijk, rock rebel effect zoals de Francaise Caroline de Maigret, gebruik je het borsteltje om het product alleen aan de punten en rond het gezicht aan te brengen. Zo creëer je een intens donker-licht effect. 
3. Tenslotte kun je er ook voor kiezen om het haar alleen aan de onderkant op te lichten voor een elegant en sophisticated effect á la Jessica Alba. 


 

Go #bronde! Ga jij ervoor?


 

 

Beeld: Getty & Instagram
Deel dit artikel
Back to top