Oogmake-up

Jennifer Lopez introduceert nieuwe mascara L'Oréal Paris

Jennifer Lopez introduceert nieuwe mascara L'Oréal Paris

Als jij een groot fan bent van Jennifer Lopez of haar graag in de gaten houdt, dan was het je vast al wel opgevallen dat er iets gaande is tussen J.Lo en L'Oréal Paris... En je hebt gelijk! Er komt een nieuwe False Lash mascara aan, namelijk The Superstar Issue, waarvan de superster met haar prachtige en verleidelijke wimpers het gezicht is.

De eerste beelden en een aantal video teasers deelde Jennifer Lopez al via haar Instagram, waarin ze L'Oréal Paris wel tagde, maar verder zeer weinig losliet. Vandaag hebben we het antwoord! Het gaat om de revolutionaire False Lash Superstar mascara. Een nieuwe mascara met een nieuwe aanpak die jouw wimpers in twee stappen (supersizing primer & topcoat met lash lifting borsteltje) kan transformeren. Twee synergetische stappen: je geeft de wimpers eerst super volume en zorgt vervolgens voor een extreme verlenging. Een mascara zoals je nooit eerder hebt gezien...

De False Lash Superstar mascara staat voor verleiding en wie beter dan Jennifer Lopez als het gezicht van de campagne?! Het is de 45-jarige superster op het überfitte lijf geschreven. Bekijk de beelden hieronder!

Superstar

Jennifer Lopez is het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris

 

#BeASuperstar Step 2: Move epically. #GetReady

Een video die is geplaatst door Jennifer Lopez (@jlo) op

 

#BeASuperstar Step 1: Put a lil' attitude in your walk... #GetReady

Een video die is geplaatst door Jennifer Lopez (@jlo) op

Deel dit artikel
Back to top