Oogmake-up

Zo breng je mascara het beste aan

Zo breng je mascara het beste aan

We zijn altijd en eeuwig op zoek naar de perfecte mascara! Die ene wondermascara die al je wensen voor vollere, gekrulde en eindeloos lange wimpers in vervulling brengt. Wij durven te zeggen dat we dé mascara hebben gevonden die jouw leven een stukje mooier maakt!  

Over welke mascara we het hebben? De False Lash Superstar natuurlijk! Je hebt de campagnebeelden en video vast al eens langs zien komen. Niemand minder dan de prachtige Jennifer Lopez is het gezicht van de unieke 2 staps mascara. Maar zelfs de perfecte mascara kan het niet alleen. Het heeft de juiste aanbrengtechniek en kennis nodig en dus geven wij je tips voor het aanbrengen van mascara.
 

tips bij het aanbrengen van mascara

10 Tips bij het aanbrengen 
van mascara:

1. Houd jouw mascara schoon. Met een beetje vaseline op een wattenstaafje maak je de rand vrij van opgedroogde mascara(klontjes).

2. Maak een draaiende beweging wanneer je het borsteltje in de tube stopt of eruit haalt. Zo voorkom je dat je lucht in de tube pompt. 

3. Breng mascara vanuit het midden naar buiten op je wimpers aan en maak daarbij een zigzaggende beweging.

4. Vergeet de buitenste wimpers in je ooghoeken niet! Deze geven je ogen expressie. De buitenste wimpers kun je met het puntje van je borsteltje bereiken. 

5. Breng ook mascara aan de bovenkant van je wimpers aan. Dit zorgt voor betere hechting van de mascara aan de wimper.

6. Maak langzame bewegingen en kam de wimpers vanaf de wortel tot de topjes helemaal uit. Wanneer je snelle bewegingen maakt, mis je wellicht de uiteinden van je wimpers. Zonde!

7. Zit er teveel mascara op jouw borsteltje? Veeg de overtollige mascara af aan een tissue.

8. Gebruik jouw mascara maximaal drie maanden. De uiterste houdbaarheid is zes maanden. 

9. Met een dunne zwarte eyeliner op jouw wimperrand lijken je wimpers nog langer! De Superliner Perfect Slim is hier perfect voor!

10. Breng meerdere laagjes mascara aan voor meer volume.De 2 staps False Lash Superstar mascara is speciaal gemaakt voor het bereiken van volume én lengte in de wimpers voor een nog mooier resultaat. Dit is hoe de Superstar mascara werkt:

False Lash Superstar 

'Een product dat staat voor verleiding en is ontwikkeld vanuit onze sterke band met vrouwen en onze kennis over hun meest intieme verlangens... Een wereld van mogelijkheden en eindeloze variaties in schoonheid ligt nu voor het grijpen. Laat de superster in je los. Droom, inspireer, daag uit,' aldus L'Oréal Make up Designer Paris. Precies zoals we bovenaan dit artikel zeiden: de perfecte mascara die jouw wensen in vervulling brengt! 
 

Dit is hoe je je mascara het beste aanbrengt

False Lash Superstar is een mascara die de wimpers tot een onwaarschijnlijke hoogte kan brengen. False Lash Superstar bestaat uit twee stappen. Stap 1 geeft je wimpers extra dikte met de witte primer en stap 2 lift je wimpers met de zwarte topcoat. Een mascara zoals je nooit eerder hebt gezien.

Dit is hoe je je mascara het beste aanbrengt

Stap 1: Super volume

De supersizing primer, een witte mascarabasis, verdikt de wimperhaartjes één voor één. De ronding van de borstel kamt de wimperhaartjes waarbij elk haartje wordt meegepakt en in model wordt gebracht zelfs de lastig bereikbare haartjes. 


Stap 2:  Extreme verlenging

De verlengende vezels van het Topcoat Lash Lifting borsteltje spreiden de haartjes uit. Dankzij de vorm van een wimperkruller zorgt het mascaraborsteltje voor een liftend effect, extreme verlenging en een prachtige krul in je wimpers, terwijl de inktzwarte pigmenten voor diepzwarte wimpers zorgen. Spotlight proof! 


Dit is hoe je je mascara het beste aanbrengt
 

Halloween Tip! 

Ga jij verkleed als een ijzig of griezelig typje?
Witte primer op de topjes van jouw wimpers maakt jouw look af!

Dit is hoe je je mascara het beste aanbrengt 


 

Beeld: Getty / Instagram JLo & TrendAlert
Deel dit artikel
Back to top