Haarverzorging

Coole kapsels als je lui bent om je haar te wassen

Coole kapsels als je lui bent om je haar te wassen

Het is een hele klus: haren wassen. En daarom hebben we er zo nu en dan eigenlijk helemaal geen tijd voor. Soms zijn we 's avonds (of 's ochtends) te moe. Soms zijn we gewoon te druk met anderen dingen. En dan kan het ook nog gebeuren dat je het wel gewassen hebt, maar dat het al snel weer vet lijkt... De oplossing is vaak droogshampoo, maar wij geven je hier andere hair look rescues.

Je bent dus echt niet de enige, die af en toe met vette lokken naar buiten moet. Toch voelt het zelf meestal niet zo fijn om je zo te moeten vertonen. Maar gelukkig bestaan er kapsels die het fijntjes verdoezelen!

??

Boxer braids

De ideale manier om je vette haren te verbergen. Je moet het misschien wel een paar keer oefenen, maar dan heb creëer je wel binnen no-time een stoere look. Ben je geen fan van de boxer braids? Kijk dan eens naar deze vlechtkunsten. Bekijk hier nog meer vlechteninspiratie van it-girls!

 

 

Half bun 

Dit is een simpele, maar net zo effectief. Meestal oogt je haar vooral aan de bovenkant wat vetter, dus hiervan maak je een knotje boven op je hoofd. De rest van je lokken draag je gewoon los en you're good to go! 

 

 

Double bun

Deze hair look zien we steeds meer op straat voorbij komen. Maak een middenscheiding en twist je haar aan beide kanten omhoog in een knotje. 


Raise your arm if you're skipping the shower tonight! Yikes. Arms back down now.

 

Heb jij nog een cool kapsel voor als je jouw haar niet hebt gewassen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

Deel dit artikel
Back to top