Lifestyle

Laat je merk stralen: tips voor producten bedrukken voor evenementen

Laat je merk stralen: tips voor producten bedrukken voor evenementen

Laat je merk stralen: tips voor producten bedrukken voor evenementen

Wil je je merk echt op de kaart zetten? Dan organiseer je natuurlijk een gigantisch goed evenement. Van conferenties en beurzen tot festivals: je evenement is pas echt compleet met wat gepersonaliseerde producten in je eigen stijl. Het bedrukken van je producten is een geweldige manier om je merkbekendheid te vergroten. Het is super simpel en welbekend, maar absoluut hartstikke effectief. Zo kunnen je klanten nog lang nagenieten van je evenement en dit helpt jouw merk om een blijvende indruk te maken, ook als je evenement voorbij is.

Maak jouw evenement compleet met de perfecte producten

Als je je evenement een extra marketing boost wil geven, dan doe je dat natuurlijk met het bedrukken van de leukste producten. Maar niet alle producten passen bij elk evenement. Als je jouw evenement echt op de kaart wil zetten, dan moet je de perfecte producten kiezen. Voor een festival laat je natuurlijk festival zonnebrillen bedrukken: zo lopen mensen nog maanden na je festival in stijl rond met jouw merk. Stem jouw producten af op de behoeften van je klanten en het thema van je evenementen en dan wordt jouw evenement absoluut een denderend succes!

Hou het simpel, bruikbaar en herkenbaar

Een gouden tip voor het kiezen van het perfecte product om te bedrukken is: hou het simpel. Kies een product dat je klant echt goed kan gebruiken en waar je jouw merk op een herkenbare manier op kan zetten. Je kan het zelf zo gek maken als je maar wil: van aanstekers bedrukken tot een bbq schort. Wees creatief en zorg dat je producten passen bij je doelgroep. Doe dus zeker even je onderzoek, dan weet je zeker dat je klanten er blij van worden.

Bouw jouw merk

Bij het bedrukken van producten is het belangrijk dat je verder nadenkt dan alleen een simpel product. Je wilt een echt merk opbouwen. Zorg dat je bedrukte producten passen bij je evenement, maar ook bij je merkidentiteit en je huisstijl. Dit is dé manier om je merkbekendheid echt een boost te geven. Kleuren, lettertypes en vormgeving: stem alles af op je merk en laat het stralen! Laat je creativiteit de vrije loop en brainstorm met je team voor unieke ideeën. Want uiteindelijk zijn het de meest bijzondere producten die echt opvallen en onthouden worden door je klanten. Geef je evenement extra kracht met de perfecte producten en laat jouw merk stralen!

Deel dit artikel
Back to top