Haarverzorging

Nieuwe look in 2024? Dit worden de haartrends van het nieuwe jaar!

Nieuwe look in 2024? Dit worden de haartrends van het nieuwe jaar!

Neem jij je oude hair look mee in het nieuwe jaar? Of vind je het inmiddels wel tijd voor een nieuw kapsel? 2024 mag dan al goed en wel begonnen zijn, maar een nieuw kapsel voor een nieuw jaar kan natuurlijk nog steeds. We hebben de leukste haartrends voor 2024 voor je op een rijtje gezet.

Haartrends 2024

In dit nieuwe jaar maken we kennis met een paar 'nieuwe' kapsels, maar nemen we stiekem ook wat 'oude' trends mee. Ga jij voor mermaid hair, de curly bob of de mixie cut?

1. Slicked back haarstijl

Meegereisd vanuit 2023 hebben we natuurlijk de slick back-haarstijl. Hoog, laag, knot, staart of vlecht: met je slick back-kapsel zie je er altijd schitterend uit. Schaf hiervoor wel een heleboel haarolie en -lak aan, want anders blijft je look niet lang zitten. Dit kapsel is voor any occasion een hit en we verwachten dat we ook in de zomer hier intens van kunnen genieten.

Meer op Instagram

2. Headbands

Blair Waldorf-fans zullen immens blij zijn met dit nieuws, want ja hoor, ook de headbands nemen we mee in dit nieuwe jaar. Je haren lekker uit je gezicht met een fijne accessoire, wat wil je nog meer? Met dit kapsel maak je verschillende looks (sporty, chique of casual) helemaal af en daarom zijn wij absoluut fan!

Meer op Instagram

3. Mixie Cut

Een soort variant op de wolf cut van vorig jaar, zien we in 2024 als de zogeheten mixie cut. De naam verklapt het al een beetje: het is een kruising tussen de pixie cut en een mullet (matje). Deze stijl zagen we al jaren, maar dan ook echt jaren, terug. En nu maakt 'ie dus een heuse comeback. Durf jij het aan?

4. Curly Bob

Op TikTok zagen we het afgelopen jaar vooral video's die ons vertelden hoe we het beste onze lokken prachtig lang konden laten groeien. Nou, in 2024 mag het er allemaal weer af, want de bob cut is weer terug van (nooit) weggeweest! Deze keer zien we 'm niet stijl, maar curly. Dit maakt de look ietwat gedurfder en dat is helemaal waar we voor willen gaan dit jaar. Toe aan een kort kapsel? De Curly Bob is dé keuze.

5. Mermaid hair

Voor de ladies die hun manen liever lang laten, hebben we de mermaid haarstijl dit jaar. Voel de H2O-vibes met je lange lokken en wafeltang. Met deze krultang maak je makkelijke waves die een tijd blijven zitten ook. Helemaal geluk als je van jezelf al een beetje wavy hair hebt. Jaloers hoor...

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top