Lifestyle

Ga voorbereid de herfst in met deze tips

Ga voorbereid de herfst in met deze tips

Zeg maar gedag tegen de lange middagen op het strand, de ietwat verbrande wangen en heerlijke cocktails op het terras. De tijd vliegt! De zomer is voorbij. Maar wees niet getreurd. De komende maanden kunnen we weer genieten van de vallende bladeren tijdens een herfstwandeling, warme chocolademelk met slagroom en alle (nieuwe) series die weer op de tv verschijnen. Ben jij er al klaar voor? Ga helemaal voorbereid de herfst in met onze tips!

Het is weer sweater weather!

Haal de truien maar weer uit de kast! Want eindelijk kunnen we weer die dikke, wollen truien aan. Heb je er nog niet genoeg thuis liggen? Wacht dan niet te lang, bel je vriendinnen op en ga gezellig een dagje shoppen! Of kijk hieronder voor inspiratie.

Trui Kacey | America Today

Trui America Today

Split hals trui | Only

 Trui Only

Tijd voor gebreide sokken!

Alhoewel het nog even duurt tot de winter weer voor de deur staat, wordt het in de herfst al wel kouder. Tijd voor dikke, gebreide sokken dus! Koop ze in de winkel, vraag je oma om ze te breien of maak ze zelf. Deze herfst hoef jij niet met koude voeten rond te lopen.

Noorse Gebreide Sokken | Bol.com

Wollen sokken

Maak je huis of kamer ‘herfst-proof’

Tijdens de herfst zal het weer in Nederland kouder worden. Je zult daardoor ook meer binnen zitten. Het is dan wel leuk dat het binnen een beetje gezellig is, toch? Maak daarom je huis of kamer ‘herfst-proof’ met gezellige lampjes, romantische kaarsjes en bloemen in mooie herfstkleuren. Ook leuk om kussentjes op de bank te leggen met een heerlijk warme deken.

Lichtsnoer met 20 warme, witte lampjes | Hema

Lichtsnoer warme, witte lampjes

 

Fleece plaid | Bol.com

Bak een appeltaart

Welke taart past er perfect bij de herfst? Juist, een verrukkelijke appeltaart. Nog leuker als je deze zelf bakt. Haal de ingrediënten in huis en ga aan de slag. Niet alleen kun jij genieten van de appeltaart zelf, ook hangt er de hele dag een heerlijk geur in het huis. Appeltaart klaar? Genieten maar! 

Houd een filmavond met jezelf

De lange werk- of schooldag zit er weer op, het avondeten zit in de maag en de skincare is gedaan. Tijd om heerlijk op de bank te ploffen met een dikke trui, wollen sokken en die zelfgebakken appeltaart. Omringt door gezellige lampjes en kaarsjes. Zet een leuke film aan zoals Bridget Jones’s Baby of Sweet November en geniet van de heerlijke, herfstige avond.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top