Lifestyle

Handig! Zo zijn je voeten na een stranddag meteen zandvrij

Handig! Zo zijn je voeten na een stranddag meteen zandvrij

In zomerse omstandigheden lig je natuurlijk zo vaak als je kan op het strand. Of het nu op een zonnig Spaans eiland is of gewoon aan de Nederlandse kust, een dagje bakken aan zee is altijd fijn. Enige minpuntje: zand, zand, zand. Je vindt het op plekken waar de zon niet schijnt en wat nog het allervervelendst is, is zanderige voeten. Maar guess what? Met déze handige hack ben je daar zo vanaf.

Lifehack voor zandvrije voeten na een stranddag

Het is eigenlijk een voorkomen dat je maar gewoon laat gebeuren: zanderige voeten na een heerlijk dagje strand. Toch is het vreselijk irritant en het zou toch een wonder zijn als je daar eens een superhandige hack voor hebt? Nou, die hebben we, dus dreams do come true. 

Babypoeder

Je strandtas kun je voorlopig volgooien met een handdoek, zonnebrand, een fles water (stay hydrated) én een bus babypoeder. Je gelooft het niet, maar we garanderen je dat je na zo'n dag níet je hele auto vol hebt liggen met de gehele inhoud van het strand. Dit is hoe het werkt...

Niet alleen is de oplossing heel simpel, de uitvoering ervan is dat ook. Als je bijna wil vertrekken na een dagje zonnen en je voeten vol met zand zitten, dan hoef je alleen wat babypoeder op je voeten te strooien, daarna goed inwrijven en klaar is kees. Je voeten zijn volledig zandvrij. Let daarna natuurlijk wel goed op dat je niet per ongeluk wéér in het zand stapt.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top