Fashion

Populaire mode items voor in de lente

Populaire mode items voor in de lente

Wat moeten we toch aan met dit weer? De lente is nog maar net begonnen en je hebt nu al outfit stress. De ene dag schijnt de zon volop en de andere dag komt regen met bakken de lucht uit. Maar wat moet je dan dragen? Laagjes! Er zijn namelijk genoeg items die je met elkaar kunt combineren tot een toffe outfit. Wij helpen je een handje verder met deze mode items.  

 

Populaire mode items

1. Trench coat

De trench coat is ook deze lente weer helemaal trending. Dit populaire mode item mag niet ontbreken in je garderobe. De jas is perfect met wisselende temperaturen en het maakt je outfit helemaal af.

 

 

2. Denim

Ga los met de denim look. Van een jasje tot een broek. Deze lente zie je de denim mode items helemaal terugkomen. We love double denim!

 

3. Blazer

Blazers zijn niet alleen toffe mode items, maar ook nog eens super handig. Heb je outfit stress? Ga dan voor een blazer. Je zit dan altijd goed. Je simpele outfit is nu eens heel stylish. 

 

 

4. Wijde pantalon

De wijde broek zit niet alleen supercomfortabel, maar is ook nog eens heel stijvol. De broeken zijn er in de meest verschillende kleuren en patronen. De pantalon kan je in ieder geval met van alles combineren. 

 

 

5. Korte jasjes

Korte jasjes kun je heel makkelijk combineren. Wat dacht je van een hip spijkerjack of een jasje met een toffe print? Als je je outfit wil opfleuren dan trek je gewoon een jasje over. 

 

 

6. Streepjes

Met streepjes zit je nooit verkeerd. Horizontaal of verticaal. Je bent hoe dan ook stijlvol. Misschien pak je wel een lekkere sweater deze lente of je trekt een jasje over je streepjesshirt. 

 

 

7. Losse sweater

Stel je hebt het toch een beetje fris buiten. Neem dan een extra sweater mee. Deze kun je los om je heen gooien. Zo heb je net dat extra laagje en je hoeft geen kou te lijden. Een echt fashion item. Ideaal toch? 

 

 

 

 

Bron: Jan-magazine.nl
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top