Nagellak

Dit zijn de mooiste nageltrends voor de feestdagen

Dit zijn de mooiste nageltrends voor de feestdagen

Kerstoutfit, check. Make-up look, check. Nu je nagels nog! Voor de feestdagen zijn er ontzettend veel nageldesigns om uit te kiezen. Maar in 2022 zijn de trends straight to the point: klassiek maar opvallend. Dit zijn de nageltrends voor de feestdagen.

Glitter, glitter, glitter

Het zijn de feestdagen, dus moeten je nagels er ook feestelijk uitzien! Tijdens kerst en oud en nieuw gaan we dan ook veel verschillende glitter designs zien. Je kunt je nagels volledig bedekken met glitter, of bijvoorbeeld een glitter french tip doen. French tips gaan we ook erg veel terugzien, op deze manier zou je dus twee trends kunnen combineren. Ga voor een mix tussen fijne glitter en wat grovere glitter voor een mooi contrast. Kleuren die we veel gaan zien zijn zilver, goud, rood, zwart en donkergroen. Ook donkerblauw is een populaire kleur dit jaar, deze kleur wordt gebruikt als referentie naar het nieuwe album van Taylor Swift 'Midnights'.

Klassiek rood

Rode nagels zijn altijd goed. Dit jaar zien we ze steeds vaker. Dit komt mede doordat de rode nagel weer helemaal in is op Tiktok. Dus voor de meiden die het niet zien zitten om met nail art aan de haal te gaan, is een klassieke rode nagel een ideale optie. Je kunt de rode nagellak natuurlijk ook eigen maken door deze te combineren met een van de andere trends op deze lijst. 

Nude nagels

Minimalisme zien we veel terug in de nageltrends dit jaar. Voor de feestdagen zien we dan ook veel nude, maar wel met een feestelijke twist. Zo zien we veel nude nagels met een dun laagje glitter. Ook de glazed donut nageltrends van Hailey Bieber zien we veel terug.

Chrome

Naast glitter zien we ook een hoop chrome terug dit jaar. Deze trend gaat hand in hand met de nude trend, nude chrome is namelijk populair dit jaar. Met deze nagels heb je een prachtige glans, maar een minimalistische look. Het zijn niet te veel toeters en bellen, maar juist klassiek en modern.

Mat en glans

Tot slot zien we veel contrasten terug in de nageltrends voor de aankomende feestdagen. Dit wordt voornamelijk toegepast door mat en glans met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een matte nagel combineren met een glanzende french tip. Verder kun je ook een 3D effect creëren door een glanzend nail art design te maken op een matte nagel. Denk aan een sneeuwvlok of een kerstboompje bijvoorbeeld!

Bron: Byrdie
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top