Fashion

Deze leren rugzakken zijn perfect voor iedere gelegenheid

Deze leren rugzakken zijn perfect voor iedere gelegenheid

Leren tassen zijn een must have in iedere tassencollectie en zo ook leren rugzakken. Een leren rugzak is stijlvol, stoer én praktisch. Een leren rugzak past namelijk bij iedere outfit, je neemt hem gemakkelijk mee en je bergt je spullen op een efficiënte manier op. Ben je op zoek naar een leren rugzak? We laten de mooiste leren rugzakken zien in dit artikel.

Soorten leren rugzakken

Er zijn verschillende soorten leren rugzakken. Er zijn kleine, grote, rugzakken van echt leer en rugzakken van imitatieleer. Het is maar net wat jij het mooist vindt of het meest praktisch. Wij laten je in ieder geval een aantal rugzakken zien die perfect zijn voor iedere gelegenheid. Zo heb je altijd een stijlvolle én praktische tas op mee op pad te gaan.

1.    Leren rugzak krokodil

Een kleine, leren rugzak van imitatie krokodillenleer is een rugzak die perfect past bij veel gelegenheden. Het krokodillenleer maakt de rugzak namelijk niet alleen stijlvol, maar ook op een bepaalde manier chique. Zo draag je de rugzak dus zowel naar een festival als naar een werkuitje.

Shop leren rugzak krokodil bij Boohoo

2.    Kleine leren rugzak

Soms wil je een rugzak mee, maar heb je geen zin om die zware, grote tas de hele dag mee te sjouwen. In dat geval kies je voor een kleine leren rugzak. Hier berg je al je essentials in op en neem je ze gemakkelijk mee.

kleine rugzak boohoo

Shop kleine leren rugzak bij Boohoo

3.    Leren rugzak cognac

Leren rugzakken zijn er niet alleen in het zwart, maar ook in andere kleuren. Zoals deze rugzak van leer die goed te combineren van met veel outfits én efficiënt is. Door de verstelbare riem draag je de tas hoe je maar wil.

leren rugzak etsy

Shop leren rugzak bij Etsy

4.    Volnerfleer rugzak

Ben je op zoek naar een rugzak in een andere stijl? Dan is deze rugzak van volnerfleer wat voor jou. De tas is regenbestendig, er past veel in en je draagt hem veilig op je rug als je op pad gaat. Er zitten meerdere vakken in de rugzak, waardoor je gemakkelijk alles opbergt. Modieus én efficiënt dus.

volnerfleer rugzak etsy

Shop volnerfleer rugzak bij Etsy

5.    Grote leren rugzak

Een rugzak is een praktische tas, dus als je op zoek bent naar al het gemak, kies je voor deze grote leren rugzak. Wanneer je veel mee moet nemen, zoals een laptop of kleren, is een grote rugzak erg handig. Met de riemen aan de tas stel je hem in zoals jij dat wil. Ideaal voor iedere gelegenheid

grote rugzak leer etsy

Shop grote leren rugzak bij Etsy

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top