Fashion

Bereid je voor op de lente van 2020: dit is wat je qua modetrends kan verwachten

Bereid je voor op de lente van 2020: dit is wat je qua modetrends kan verwachten

De winter leek eeuwig te duren maar we gaan er zo langzamerhand toch een einde aan breien. De lente komt eraan en ja, we zijn allemaal reuze enthousiast over het warmere weer dat op ons staat te wachten. Maar ook de nieuwe modetrends laten ons hart sneller kloppen. Bereid je alvast voor op de lente en lees dit even. 

Je voorbereiden op de laatste trends van het nieuwe seizoen? Dat doe je natuurlijk hier. Sommige lentetrends zijn al langer bekend maar in een nieuw jasje gestoken. Andere trends komen misschien als een verrassing maar zijn daardoor niet minder leuk. We houden rekening met de temperatuur en het weer en dat speelt, vooral voor de kleuren die je ziet, een grote rol. Dit is wat we kunnen verwachten van de lente in 2020. 

De leukste trends voor de lente van 2020

1. De bloemenprint

Het printje die me altijd doet denken aan de lente? Dat is vast en zeker het bloemenprintje. De vrolijke print die bij veel kleuren past, geeft je een frisse en verfijnde uitstraling en brengt tegelijkertijd vrolijkheid met zich mee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

2. Het gebreide vest

Het gebreide vest blijft ook in de lente een hot item. Los van het feit dat het helemaal in style is, is het vest ook nog is makkelijk te dragen met laagjes. Iets wat met het soms wisselvallige weer een echte must is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

3. De oversized blazer

Ook de blazer is al een lange tijd on trend. In de lente kan dit item oversized prima gedragen worden als jas en geeft de blazer je, vooral in een leuk kleurtje, precies het lentegevoel wat je nodig hebt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Franny (@frannfyne) op

4. De lichte spijkerbroek

Als het gaat om spijkerbroeken kunnen we er nooit genoeg hebben. En ja, ook in de lente is er een soort jeans die het straatbeeld zal overnemen. Ga voor een vintage look, AKA, een lichtere spijkerbroek. Deze spijkerbroek zal je hele outfit lichter en speelser maken, iets wat in de lente echt niet teveel gevraagd is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Yve (@anoukyve) op

5. Leer leer leer

Als je ons een tijdje volgt dan weet je dat we helemaal weg zijn van leer. We verwerken de stof dan ook het liefst in zoveel mogelijke outfits. Nee, hier gaan wij niet mee stoppen in de lente. Het leren overhemd blijft onze favoriet, ook in het nieuwe seizoen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Megan Adelaide Schaefer (@meganadelaide) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top