Fashion

Jouw toekomstige favoriete leren jasje is van dit nieuwe merk

Jouw toekomstige favoriete leren jasje is van dit nieuwe merk

Hét basic item dat absoluut niet mag ontbreken in jouw capsule wardrobe is een geweldige leren jas die jij door gaat geven aan toekomstige generaties. Een leather jacket die qua stijl en kwaliteit tijdloos is, en misschien wel in de toekomst dé thriftshop find van iemand haar leven gaat zijn. Kortom, een leren jasje om verliefd op te worden van het merk Alter Ego.

Het Nederlandse merk dat is opgericht door Vincent van der Weijden, maakt fantastische leren jasjes die zowel klassiek als trendy zijn. De nieuwe FW 2021 collectie van Alter Ego bestaat onder andere uit (oversized) bikerjacks, een geweldige lammy gilet, teddy jassen en een jaren '90 stijl lange leren jas met een super vrouwelijk silhouette. De stijl van Alter Ego is 'sophisticated rock 'n roll' én hun doel is dat hun suede, shearling en leren jasjes aanvoelen als tweede huid.

FW 2021

Dit worden dé Alter Ego jassen die jij wil hebben. Benieuwd waar jij dit merk kan scoren? Klik hier!

Sneak peek: SS 2022

Naast veel zwart bestaat de FW 2021 collectie ook uit trendy aardetinten. Voor SS 2022 kunnen we pastelkleuren verwachten. Bekijk de sneak peek hieronder!

Beeld: Alter Ego
Deel dit artikel
Back to top