Fashion

De leukste kinderkleding trends voor in het najaar

De leukste kinderkleding trends voor in het najaar

Kinderen en kleding. Voordat je het weet zijn de kleintjes uit hun kleding gegroeid en kun je weer wat nieuws kopen. Wel weer een mooi excuus om iets nieuws te kopen voor je oogappeltjes. Ook deze herfst zijn er weer nieuwe toffe kindercollecties. Wees er gauw bij, want al het leuks vliegt over de toonbank.

Vanaf jongs af aan ontwikkelen kinderen een eigen kledingsmaak. Daarin zijn ze - net als hun ouders - wel gevoelig voor wat in de mode is. Gelukkig komen er elk seizoen weer nieuwe trends. Hoe leuk is het dan om de kleding van je kinderen hierop aan te passen? 

Knitwear

Gebreide kleding is en blijft een heel leuke trend. Ga je voor stoer of juist wat schattiger? Bij knitwear is het vooral gaaf om te spelen met kleuren, want in het najaar kunnen we wel wat kleur gebruiken.

Tijdloos denim

Denim kan altijd. Ga je voor een goede jeans in de garderobe of een cool jasje? Het kan allebei. In het prille najaar is een denim jasje prima te combineren met een trui. Stoer en lekker warm.

College look

Een look die past bij de huisstijl van school. Denk aan echte sportieve items als hoodies en baseball jackets. Een echte trend voor in het najaar van 2022. Veel felle kleuren, het liefst met een groot logo natuurlijk.

Gilets

Het gilet is superhip, ook voor kinderen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Vooral het heerlijk zachte teddy gilet is erg populair dit najaar. Leuk te combineren met een vrolijke trui, rokje of blouse. Het is extra hip om het jasje met felle kleuren te matchen.

Sweatsuits, sport en casual look

Naar school in een pyjama? Nee, hoor! Sweatsuits in één kleur zijn de trend voor het najaar. Ook hartstikke tof om als casual kleding naar school te dragen. Doe er een kraagje bij om het iets op te fleuren. Je hebt niet alleen baggy modellen, maar ook fitted varianten. In alle trendkleuren verkrijgbaar.   

Blouses en jackets

Met blouses en jackets kunnen we niet gauw de mist ingaan. Het zijn musthaves die ieder jaar terugkomen. Te combineren met een gave trui. In allerlei kleuren en materialen te verkrijgen.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top