Fashion

5 x mooiste, trendy spijkerbroeken voor de herfst van 2022

5 x mooiste, trendy spijkerbroeken voor de herfst van 2022

Sommige kledingstukken mogen nooit ontbreken in je kledingkast. De spijkerbroek is zo’n kledingstuk waar je niet genoeg van kan hebben. Hoewel jeans jaren meegaan, kun je natuurlijk wel jaarlijks inhaken op de denim trends. Voor één van deze trendy spijkerbroeken maak jij nog wel ruimte in je kledingkast.

Trendy spijkerbroeken #1 - Jaren 90 jeans

Tijdens de herfst van 2022 gaan we lekker terug naar de nineties! De stoere grunge outfits met jeans met wijdere pijpen. Laat de skinny jeans maar ver in de kast en ga voor de flared jeans mét hoge taille. Combineer het vervolgens met een simpel, leuk t-shirt en stop deze ook even in je jeans. Monica Geller zou trots op je zijn.

trendy spijkerbroeken herfst 2022 jaren 90
H&M+ Flared Ultra High Jeans bij H&M

Trendy spijkerbroeken #2 - Baggy jeans

Wie jaren 90 zegt, denkt ook aan de baggy jeans. Meestal hangt deze broek wat lager op de heupen, waardoor het ook erg nonchalant oogt. Wil je toch voor een vrouwelijke look gaan? Draag er dan mooie hakken onder. Of combineer de baggy jeans met een crop top én (kort) spijkerjasje, want het blijft natuurlijk herfst.

trendy spijkerbroeken herfst 2022 baggy jeans
JEANS LOOSE-FIT Uni bij America Today

Trendy spijkerbroeken #3 - Neutraal gekleurde jeans

Deze herfst hoef je overigens niet per sé voor het standaard denim blauw te gaan of een zwarte jeans. De neutraal gekleurde jeans hoort namelijk ook bij de trendy spijkerbroeken van de herfst 2022! Het is een perfecte jeans voor kantoordagen. Een relaxte, maar toch ook nette look. Draag er een paar trendy ballerina’s onder voor extra comfort.

trendy spijkerbroeken herfst 2022 neutraal gekleurde jeans
Rechte jeans met spleetdetail bij NA-KD

Trendy spijkerbroeken #4 - Bootcut jeans

Dan komen we aan bij de bootcut jeans. De skinny jeans lovers kunnen hun hart ophalen, want deze spijkerbroek komt erg in de buurt. Hoewel de bootcut jeans van onderen flared is, geeft het je wel een strakke look. Draag er een paar hakken bij en creëer een stijlvolle outfit voor kantoor.

trendy spijkerbroeken herfst 2022 bootcut jeans
NOXER BOOTCUT JEANS bij G-Star

Trendy spijkerbroeken #5 - Denim rok

Tot slot een trend die niet écht hoort in een lijstje met trendy spijkerbroeken, maar tja, niet iedereen is dol op broeken. Misschien ben je wel meer van de rokken. Nou, lucky you, want de denim rok is ook on trend tijdens de herfst van 2022! Of je nou voor een midi- of maxi-rok gaat, zorg wel dat er een split in zit. Dan ben je helemaal in stijl!

trendy spijkerbroeken herfst 2022 denim rok
damesrok denim shaping fit middenblauw bij HEMA
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top