Fashion

8 basics die jij echt niet kan missen in jouw garderobe

8 basics die jij echt niet kan missen in jouw garderobe

Er valt niet omheen te draaien: basics zijn nou eenmaal noodzakelijk in onze garderobe. De basics hebben namelijk een groot voordeel: ze kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden en zijn eindeloos te combineren. 

Maar wat zijn nou eigenlijk de basics die je echt in je kledingkast moet hebben? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

1. De witte blouse

De witte blouse is perfect voor alle gelegenheden. Er zijn dan ook veel verschillende manieren om deze te dragen. Je kan de blouse bijvoorbeeld in je broek stoppen of juist los laten hangen, maar ook kan je de blouse stylen met bijvoorbeeld een leuke blazer. Dit is dus echt een must-have voor in je kledingkast.


Witte blouse bij Hm.com


Lange blouse van oxfordkatoen bij Hm.com

2. De zwarte blazer

Wat je ook echt in je kledingkast nodig hebt, is de zwarte blazer. Deze kan eigenlijk overal op gedragen worden, zowel een nette broek als een jurkje. De blazer geeft je gelijk een nette en succesvolle uitstraling, dus deze is perfect voor vergaderingen en andere belangrijke afspraken.


Zwarte blazer bij Hm.com


Getailleerde blazer bij Hm.com

3. Een goede jeans

Iets wat natuurlijk echt niet kan missen in je garderobe, is de simpele jeans. Het is dan ook belangrijk dat deze goed en comfortabel zit. Jeans kun je dragen bij iedere gelegenheid, van een dag op kantoor tot een feestje.


Flared High Jeans bij Hm.com


Shaping High Jeans bij Hm.com

4. Little black dress

The little black dress wordt gezien als het zwarte mannenpak voor de dames. Deze kan dus zeker niet ontbreken in je kledingkast. De jurk kan gedragen worden voor meerdere gelegenheden, zo kan je deze aantrekken naar een feestje maar ook prima naar kantoor.


Geribde jurk bij Hm.com


Kanten jurk met V-hals bij Hm.com

5. Coltrui

De coltrui is echt niet meer te missen in onze kledingkast. Het valt eindeloos te combineren en is te koop in oneindig veel verschillende kleuren. Voor de wat koudere dagen is de coltrui perfect voor onder een blazer of trui. 


Fijngebreide coltrui bij Hm.com


Ribgebreide coltrui bij Hm.com

6. Sneakers

Of je nu een broek, rok of jurk draagt, sneakers kunnen overal bij. En niet te vergeten: ze zijn ook nog te vinden in super veel verschillende kleuren, materialen en zelfs patronen. Zo kun je je sneakers helemaal aanpassen aan je outfit of juist een statement piece ervan maken. 


Sneakers bij Hm.com


Hoge sneakers van twill bij Hm.com

7. De trenchcoat

De trenchcoat is één van de favoriete kledingstukken van modeliefhebbers. Een goede reden om er ook één aan te schaffen voor een echte modieuze look. Ook dit kledingstuk kan weer eindeloos worden gecombineerd en kan gebruikt worden voor zowel nette gelegenheden als voor een casual outfit.


Katoenen trenchcoat bij Hm.com


Oversized trenchcoat bij Hm.com

8. Boots

Een paar mooie laarzen kan je outfit helemaal afmaken. Van enkellaarsjes tot lange laarzen, met of zonder hak. Er zijn oneindig veel modellen en maten om uit te kiezen. Deze kunnen daarom ook zeker niet missen in het rijtje.


Boots bij Hm.com


Knielaarzen bij Hm.com

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top