Wedding

Zien: dit droeg Nikkie De Jager (NikkieTutorials) op haar bruiloft

Zien: dit droeg Nikkie De Jager (NikkieTutorials) op haar bruiloft

Nikkie de Jager kennen we allemaal als mega influencer én YouTuber NikkieTutorials. Ze is al heel lang samen met Dylan Drossaers. De twee zijn afgelopen week met elkaar in het huwelijksbootje gestapt. En daar deelt ze nu foto's van op Instagram.

Nikkie De Jager en Dylan Drossaers getrouwd

“06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼”, zo schreef het pasgetrouwde koppel op hun Instagram-pages, gevolgd door wat romantische foto’s van deze bijzondere dag. “Ik kan niet wachten om volgende week meer met jullie te delen”, schrijft Nikkie verder. Inmiddels heeft ze ons al een tipje van de sluier gegeven! Hun huwelijk kan niet anders dan sprookjesachtig zijn geweest, want Nikkie deelt namelijk een video van haar trouwjurk op Instagram. En het leuke is: ze droeg sneakers onder haar trouwjurk van Viktor & Rolf. Waar je overigens niets van ziet, want daar is de off-shoulder jurk overheen gedrapeerd. Fantastisch.

Reacties van celebs

Het koppel is sinds 2019 verloofd, maar hun bruiloft werd steeds uitgesteld door de corona-pandemie. Bekende celebs reageren enthousiast onder de caption. “Omg YESSSS🔥❤️”, reageert Holly-Mae Brood. Ook zijn er reacties als “Omgggg congratulations!! 🥰🫶🏼”, en “I swear I’m not crying right now 😭😭 I’m so happy for you 🥰🥳.”  Nikkie belooft volgende week in een video nog meer details te delen.

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top