Wedding

Zo maak je verlovingsfoto's die niet zo super cheesy zijn

Whooo, he popped the question en jij zei ja. Je bent verloofd! De eerste gedachten die er door je hoofd gaan zijn natuurlijk om tientallen adorable foto’s te maken. Het probleem is, adorable wordt al snel cheesy, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Je wil dat je foto’s eruit springen omdat ze origineel zijn, en niet omdat jullie iets té hard je best hebben gedaan voor een schattige foto. 

En dat is heus wel mogelijk! Om op een niet zo subtiele manier de grote ring om je vinger in beeld te duwen (terwijl je er naar wijst…) is echt niet de enige optie om jullie verloving aan de wereld bekend te maken. Jullie kunnen ook voor schattige foto’s zorgen without them being cheesy. Lees verder voor wat engagement pics inspiratie inclusief foto’s.

Laten we beginnen met de achtergrond. In plaats van het standaard bloemenveld waar jullie ‘spontaan’ doorheen zouden kunnen fladderen, kan je ook kiezen voor een simpele achtergrond. Een leeg, wit strand of zelfs gewoon een witte muur. Dit klinkt misschien saai en simpel, maar legt de focus juist extra op jullie twee! 

Jullie kunnen daarnaast ook kiezen om de foto's in een heel ander land te maken. Als jullie daar voor gaan, hebben jullie meteen een superleuk tripje! Zorg er dan wel voor dat mensen ‘wauw’ zeggen inplaats van een zucht slaken. Een foto onder de Eiffeltoren komt namelijk al veel te vaak voor, maar wat dacht je van de bossen of bij de woeste zee?

Inplaats van je alleen maar te focussen op steamy foto's waar jullie zoenend op staan, why not make a little fun? Laat jullie lach zien! Je wilt er bovendien natuurlijk uit zien in je verlovingsfoto’s, en door gezellig samen te lachen is dit een geweldige manier voor wat spontane kiekjes.

Natuurlijk kan je ook altijd je wollige vriend erbij betrekken! Haal je huisdier erbij, het geeft de foto’s een leuke twist en bovendien hoort hij of zij ook bij de familie. Daarnaast kan je ook voor dieren kiezen die gewoon in het wild leven. Koeien in je verlovingsfoto klinkt misschien niet zo romantisch, maar het geeft wel een super mooi effect. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top