Wedding

De trouwtrend die voorbij is volgens Martha Stewart

Vanaf het moment dat je verloofd bent, duik je meteen al de boeken in. Van het kijken naar verschillende bruidsjurken en haarstijlen tot het uitzoeken van het thema. Je trouwdag hoort immers de beste dag van je leven te zijn en dus wil je er alles aan doen dat dit werkelijkheid wordt. Alleen is er volgens trouwgoeroe Martha Stewart een trend die al lang verleden tijd is.

Martha Stewart, een expert in het plannen van weddings, wil graag dat er één trend verdwijnt. En de trend waar Martha het over heeft, is anno 2017 een gewoonte in het Westen, namelijk: “The three-year engagement, “ vertelt Martha gasten op de ‘Martha Stewart wedding party’. “I think it's becoming passé. I personally hate anything longer than six months engagements. Once engaged, speed it up.”

Helaas is het plannen van een bruiloft niet makkelijk en ook niet bepaald goedkoop. Veel vrouwen genieten daarom van een long-engagement. Zo hebben ze tijd genoeg om te sparen en de perfecte dag te plannen. Wij zijn benieuwd of deze ‘trend’ de komende tijd zal veranderen. 
Beeld: iStock 

Deel dit artikel
Back to top