Beauty

Willen we hebben: TikTok-mascara van maar €2,89 (en het werkt écht)

Willen we hebben: TikTok-mascara van maar €2,89 (en het werkt écht)

Eén van de items waar elke make-upgebruiker wel naar grijpt, is de mascara. Met een beetje mascara krijgen je wimpers een stuk meer volume en - niet te vergeten -  je ziet er vaak een stuk 'wakkerder' mee uit. Helaas is dit product (meestal) niet zo goedkoop. Gelukkig gaat er op TikTok een mascara viraal die je wimpers een look geven met fikse volume.

Skip je nepwimpers: TikTok-mascara voor maar €2,89

Mascara is één van onze favorieten bij het maken van de perfecte make-up look. Of je nou wilt gaan voor een natuurlijk lookje of juist helemaal los wil gaan voor dat ene avondje uit, mascara is altijd een go-to. En natuurlijk zit je met mascara ook altijd goed als cadeautje voor make-up liefhebbers! Het kiezen van de juiste mascara is iets wat nog best lastig is, doordat het product niet goedkoop is.  We hebben goed nieuws: want er gaat een mascara van Essence – genaamd ‘I LOVE EXTREME’ – viraal op TikTok. De tag “Essence Mascara” heeft tot nu toe zo'n 3 miljard views op het platform, want zeker voor de prijs is het volume bizar intens. Kijk maar mee:

@essence4lifee_ It didnt really work for me but im still gonna use it!@essence cosmetics #essencecosmetics #essence #mascara#iloveextreme ♬ original sound - EX7STENCE™

Dit zijn de 10 allerbeste mascara's die er te krijgen zijn

@essence.cosmetics Love it 🥰 #essence #iloveextreme #iloveextrememascara #makeup #viral ♬ original sound - 𝙖𝙧𝙞𝙛𝙛_
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top