Lifestyle

Kate Moss reageert op haar getuigenis in de Depp vs Heard-zaak

Kate Moss reageert op haar getuigenis in de Depp vs Heard-zaak

In de rechtzaak tussen Amber Heard en Johnny Depp riepen de advocaten  van Johnny  supermodel én ex-vriendin Kate Moss op. Hoewel de rechtszaak al is afgelopen, wordt er nog over de zaak gesproken: dit keer was dat door Kate Moss. Ze vertelde aan BBC Radio 4 over haar beslissing om te getuigen.

Kate Moss reageert op haar getuigenis in de Depp vs Heard-zaak

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp waren aan het bekvechten in een smaad en lasterzaak in Fairfax, Virginia. De advocaten van de Pirates of the Caribbean-acteur riepen supermodel én ex-vriendin Kate Moss (48) op als getuige.  Ze werd opgeroepen omdat Amber haar naam had genoemd in de rechtszaal; ze beweerde dat Johnny Kate een keer van de trap had geduwd tijdens hun relatie, die van 1994 tot 1998 duurde. Tijdens haar getuigenis zei ze, via een videoverbinding, dat hij haar nooit "geduwd, geschopt of van de trap gegooid" zou hebben. Het incident waar Amber het over had vond plaats in een resort op Jamaica, en volgens Kate schoot Johnny haar juist te hulp.

The truth

"Toen ik de kamer verliet, had het geregend en gleed ik van de trap. Ik bezeerde mijn rug en ik schreeuwde omdat ik niet wist wat er was gebeurd. Depp rende naar me toe om te helpen, droeg me naar mijn kamer en zorgde voor medische hulp." Over haar getuigenis zegt Kate nu dat ze al snel wist dat ze het wilde doen. "I had to say that truth. Ik weet wat waar is over Johnny. Ik weet dat hij me nooit van de trap heeft geduwd," zegt ze in het interview met BBC.

 

Deel dit artikel
Back to top