Lifestyle

Babynieuws: Pippa Middleton bevallen van derde kindje

Babynieuws: Pippa Middleton bevallen van derde kindje

We beginnen de dag met leuk babynieuws, want Pippa Middleton heeft haar derde kindje mogen verwelkomen. De zus van Kate hield haar zwangerschap lang geheim, maar nu is het dan toch echt tijd voor gezinsuitbreiding.

Pippa Middleton bevallen van derde kindje

De zwangerschap van het zusje van Kate Middleton bleef lange tijd geheim, maar vorige maand werd Pippa bij de jubileumfestiviteiten voor de Queen gespot met een prachtige bolle buik, waarna iedereen natuurlijk door had dat ze zwanger was. Inmmiddels is het enkele weken later en dus is Pippa bevallen van haar derde kindje. George, prins Louis en prinses Charlotte hebben er een nichtje bij, want Pippa heeft een dochtertje op de wereld gezet. 

Pippa en James

Pippa stapte in 2017 met James Matthews in het huwelijksbootje, een voormalig autocoureur. Ook is James toekomstig erfgenaam van een Schotse titel én fondsenmanager. De twee hebben al een zoon, Arthur (van 3) en een dochter Grace. Zij is nog maar één jaar. Sinds haar huwelijk leeft de zus van Kate Middleton vooral buiten de schijnwerpers. Voor Carole en Michael Middleton is het hun zesde kleinkind nu hun dochters allebei drie kinderen hebben. Broer James heeft (nog) geen kinderen.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top