Lifestyle

Goodiebag maken? Zo stel je de origineelste zelf samen

Goodiebag maken? Zo stel je de origineelste zelf samen

Leuke cadeaus verzinnen is soms erg lastig. Je wilt origineel zijn, maar ook zeker weten dat je iets uitzoekt wat de jarige leuk vindt. Een handige oplossing kan een goodiebag zijn. In dat geval koop je verschillende kleine cadeautjes en stop je deze in een leuk tasje. In dit artikel geven we je een aantal tips om een leuke goodiebag samen te stellen.

Spa & beauty

Een eerste mogelijkheid is om een goodiebag vorm te geven met spa & beauty als thema. In dat geval kies je een aantal lekkere verzorgingsproducten uit voor de jarige die je in het tasje kunt stoppen. Je zou voor producten van Australian Bodycare kunnen gaan; daar vind je verzorgingsproducten voor het hele lichaam. Om het helemaal af te maken kun je nog een fijne handdoek en een geurkaars toevoegen. Dan kan de jarige een echte spa-avond voor zichzelf inplannen!

Culinair

Heb je te maken met een echte bourgondiër? Dan kan het een goed idee zijn om een culinaire goodiebag samen te stellen. Zoek een mooi kookboek uit en stop deze samen met een lekkere fles wijn en wat smakelijke producten in de goodiebag. Het kan ook leuk zijn om een dinerbon van het favoriete restaurant van de jarige in het tasje te stoppen. Dan kan de jarige een keer echt culinair genieten wanneer de restaurants weer open zijn. Tegelijkertijd steun je dan de lokale horecaondernemers. Een win-winsituatie dus! 

Fit & sporty

Voor de sportievelingen onder ons kan een goodiebag die een fitte levensstijl stimuleert een goed idee zijn. Kies dan een leuk magazine over sport en lifestyle uit en voeg die samen met en bidon, granenrepen en bijvoorbeeld kleine gewichtjes of tennisballen toe aan de goodiebag. Maak het af door wat fruit eraan toe te voegen; gezonder kan niet! Als je het echt helemaal wil afmaken gebruik je een sporttas als goodiebag. Dan kan de jarige zo de sportschool induiken nu die weer open gaan!

Filmpakket 

Je kunt van de goodiebag ook een filmpakketje maken. Dit doe je door een cadeaubon van bijvoorbeeld Pathé te kopen en deze samen met popcorn en M&Ms in het tasje te stoppen. Naargelang je budget kun je er ook nog voor kiezen om er een boek of magazine over films aan toe te voegen. Is de jarige helemaal fan van één bepaalde filmreeks? Dan kun je ook dit als thema nemen voor de goodiebag en kijken of je merchandise kunt vinden die bij die filmreeks hoort.  

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top