Lifestyle

Sonos Roam komt met 3 nieuwe stijlvolle kleuren (en wij zijn fan)

Sonos Roam komt met 3 nieuwe stijlvolle kleuren (en wij zijn fan)

Nu de zomer in volle gang is, wil je graag lekker lang buiten doorbrengen met de mensen die je lief hebt. Als niemand van je vriendengroep gezegend is met zangtalent, is het wel zo fijn dat er andere muziek afgespeeld wordt. De Sonos Roam kan je helpen om lekker eventjes te genieten van lange zomeravonden met goede tunes.

 

Zit jij graag met je vrienden in het park of op het strand en heb je daar graag wat passende tunes bij? Dan is een draagbare box wel héél erg handig. Sonos kennen ze al van de compacte soundbar Ray, maar het merk komt nu met de Sonos Roam in maar liefst drie verschillende kleuren. 

Toegang tot je brein

“Huizen zijn tegenwoordig bioscopen, fitness studio's, gaminghubs en nog veel meer geworden, mede mogelijk gemaakt door een streamingtijdperk dat niet langer alleen is voorbestemd voor tv, muziek en film”, vertelt Patrick Spence, CEO van Sonos. “De Sonos Ray maakt het makkelijker dan ooit om al die luisterbelevingen nog mooier te maken dankzij het kleinere formaat en indrukwekkende geluid.” Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn, want een goed geluidsysteem is een essentieel onderdeel van een relaxte avond! Daar is ook zangeres Lorde, bekend van het nummer Royals, het roerend mee eens. “SOLARSYSTYM is een soort toegangspoort tot mijn brein, waar luisteraars kunnen horen welke nummers superveel voor mij en mijn leven hebben betekend."

Welke kleuren zijn er?

De Sonos Roam is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Olive, Wave en Sunset. De nieuwe kleuren van de Sonos Roam zijn geïnspireerd door de natuur, avondluchten en het buitenleven, maar je kan ze natuurlijk zo afstemmen als je zelf wil ;-) De speaker bestaat al momenteel al in het wit en in het zwart, als dat meer je voorkeur heeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sonos (@sonos)

Wat kost dat?

Denk je inmiddels ook over een uitbreiding van je geluidsinstallaties? Heb je zin in lange zomers vol pure muziek en gezellige momenten? De Sonos Roam is vanaf 7 juni wereldwijd verkrijgbaar voor €299, en de drie nieuwe kleuren van Roam zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €199 per stuk. Veel luisterplezier!

Foto: Sonos

Deel dit artikel
Back to top