Lifestyle

Realityserie ‘The Kardashians’ vanaf vandaag te zien op Disney+

Realityserie ‘The Kardashians’ vanaf vandaag te zien op Disney+

Als je graag het leven rondom The Kardarshians volgt, hebben we goed nieuws voor je. Vandaag kunnen we weer genieten van onze favoriete familie, want de realityserie ‘The Kardashians’ is te bingen.

The Kardashians’ staat nu op Disney+

Het wordt weer tijd om op de bank te ploffen met een drankje en onze favoriete realityfamilie. De realityserie rondom The Kardarshians is namelijk weer te zien. De nieuwe Kardashian-Jenner show wordt gemaakt in samenwerking met Hulu, een streamingplatform dat (helaas) niet beschikbaar is in Nederland. Gelukkig is in Nederland de serie vanaf vandaag te bekijken via Disney+.

Nadat er in 2020 een einde kwam aan Keeping Up With The Kardashians na 20 (!) seizoenen, duurde het niet lang voor de sterren weer terug naar de buis verlangden. In samenwerking met Hulu komt de familie terug met hun nieuwe show ‘The Kardashians’, die dus vanaf vandaag te zien is. Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, Kylie en Kris zijn weer dus te volgen in hun daily life.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe realityserie van The Kardarshians?

Naar verwachting zullen we veel van de relatie tussen Kourtney en Travis gaan zien, die momenteel super gelukkig zijn samen. Als we de trailer moeten geloven, hebben de twee ook een kinderwens. Daarnaast zullen we meer horen over Khloé en haar band met haar ex-vriend Tristan Thompson en over Kylie Jenner’s tweede zwangerschap. Helaas liet Kim onlangs weten dat ze niks samen met Pete Davidson heeft opgenomen voor dit seizoen van ‘The Kardashians’. Ze geeft aan dat zo’n show eigenlijk niets voor hem is, tenzij hij toevallig in de buurt is. Wij zijn benieuwd!

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top