Lifestyle

Heeft Kim Kardashian haar beroemde sextape in scene gezet?

Heeft Kim Kardashian haar beroemde sextape in scene gezet?

We weten allemaal dat Kim Kardashian ooit met zanger Ray J. een sextape heeft gemaakt. De tape komt uit 2003, maar nu is er opnieuw ophef over ontstaan. Niet om de inhoud, maar omdat de zanger nu beweert dat Kim en haar moeder Kris Jenner de beelden destijds opzettelijk met de wereld hebben gedeeld.

Waarom de sekstape van Kim Kardashian nu weer in het nieuws is

De sextape die Kim Kardashian in het verleden samen met haar toenmalige vriendje Ray J heeft gemaakt, lijkt haar nog altijd te achtervolgen. Ray J beweert nu dat niet hij, maar Kim Kardashian zélf, het filmpje heeft gelekt. Kim heeft haar bekendheid grotendeels te danken aan de befaamde viral. Ray J. zegt nu, 14 jaar later, dat het lekken van die sextape één grote hoax was, bedacht door Kim en haar moeder Kris Jenner. Ray J en Kim Kardashian hadden van 2003 tot 2006 een relatie en in die tijd werd Paris Hilton's sextape gelekt. Fun fact: Kim was toen de assistent van Paris Hilton. Ray J zou als grap tegen Kim gezegd hebben dat ze ook een tape moesten maken om net zoveel bekendheid als Paris te krijgen. En daar had ze wel oren naar. 

Een geheime laptop

In de serie van De Kardasians wordt de sextape opnieuw aangehaald en zou Kim door de manager van Ray J bedreigd zijn met het lekken van een tweede sextape. Kanye West, de vader van Kim's kinderen, zou toen afgesproken hebben met Ray J om de laptop waar alles op stond op te halen en aan Kim te geven. Ray is nu woedend over dat de Kardashians het hebben laten lijken dat hij meer beeldmateriaal had en dat hij op het punt stond het vrij te geven. Hij gaf Kanye West inderdaad een computer en een harde schijf met wat persoonlijke inhoud tussen hem en Kim, maar zegt dat er geen sex tape op stond.

"Miljoenen dollars verloren"

Ray J. wil nu het stilzwijgen doorbreken. "Ik heb de Kardashians mijn naam veertien jaar lang laten gebruiken en misbruiken om daar miljoenen dollars aan te verdienen, terwijl ik er zelf nooit echt over heb gesproken. "Ik kon vanwege mijn imago geen deel uitmaken van een grote tv-show, zoals America's Got Talent of Dancing with the Stars. Vanwege wat ze van me gemaakt hebben, mag ik daar niet zijn."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top