Health

Pete Davidson laat Kim Kardashian's naam brandmerken op zijn borst

Pete Davidson laat Kim Kardashian's naam brandmerken op zijn borst

De liefde tussen Pete Davidson en Kim Kardashian is officieel, zo maakte Kim kortgeleden bekend op Instagram. Kennelijk is dit niet genoeg voor Pete Davidson, want hij heeft de naam van zijn liefde in zijn nek laten brandmerken. En Ellen DeGeneres is in shock.

Kim Kardashian zat bij de talkshow van Ellen DeGeneres om onder andere over haar nieuwe relatie met Pete Davidson te praten. Hierin deed ze een bijzondere uitspraak. Haar nieuwe vriend - comedian Pete Davidson - heeft zich laten brandmerken met de voornaam van Kim. Pete vond een tattoo te vrijblijvend en wilde graag een permanent litteken op zijn borst. 

"Hij wilde een keer wat anders"

Fans dachten deze week al een ‘Kim’-tattoo te spotten op de uitgelekte foto die Davidson naar Kims ex-vriend Ye West zou hebben gestuurd en Ellen deed navraag bij Kim tijdens de talkshow. De naam staat inderdaad op z’n borst, maar er kwam geen naald aan te pas. "Het is geen tattoo, het is een brandmerk. Hij wilde een keer iets anders" aldus een dolverliefde Kim.

'Schattig' brandmerk

Ellen DeGeneres wilde zeker weten of ze Kim goed begreep na deze bizarre uitspraak, maar dat was zo: Pete Davidson heeft een hete ijzeren stempel met Kims naam op zijn lijf laten drukken. "Ik denk dat hij zoiets had van: ik wil iets wat ik niet weg kan halen. Ik wil het niet kunnen verwijderen, niet kunnen verbergen, dat het er gewoon is, als een litteken op me", zei Kim. "Het is zo schattig jongens!"

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top