Wedding

'Kourtney Kardashian en Travis Barker getrouwd in Las Vegas'

'Kourtney Kardashian en Travis Barker getrouwd in Las Vegas'

Wedding bells  binnen de Kardashian Family, want Kourtney Kardashian en Travis Barker zouden maandag getrouwd zijn, vlak na de uitreiking van de Grammy Awards.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zouden zijn getrouwd

Na de Grammy Awards liepen de twee om ongeveer 1.30 uur weg bij de Grammy Awards-ceremonie, die ze samen bijwoonden. Vervolgens zijn ze getrouwd in een trouwkapel, zo schrijft de Amerikaanse website TMZ. Het stel heeft zelf nog niet bevestigd dat ze getrouwd zijn, maar verschillende ingewijden bevestigen het huwelijk van het koppel. De twee hadden al een trouwvergunning en lieten die zien in de trouwkapel. Het gerucht gaat dat er een Elvis Presley-imitator langskwam om het huwelijk te voltrekken. 

Romantisch aanzoek

Travis Barker vroeg Kourtney Kardashian vorig jaar oktober ten huwelijk op het strand van Montecito in Californië, omringd door rode rozen. Hoewel de twee pas begin 2021 serieus begonnen te daten, kenden ze elkaar al veel langer. Travis is twee keer eerder een jaar getrouwd geweest met Melissa Kennedy en daarna vier jaar met Shanna Moakler. Met Shanna kreeg hij twee kinderen. Kourtney Kardashian is nooit getrouwd, maar kreeg wel drie kinderen met Scott Disick.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top