Fashion

Dit is dus hoe de billen van Kim Kardashian er zonder photoshop uit zien

Ze heeft misschien een luchtbedje voor in het zwembad in de vorm van haar beroemde derrière gelanceerd, zodat de wereld nu kan drijven op haar billen. Maar er gaat niks boven the real deal en dus hulde Kim Kardashian zichzelf in Mexico in een ieniemienie string bikini en gaf iedereen een ongephotoshopt kijkje op haar gigantische bilpartij.

Kim is samen met zus Kourtney en assistent Stephanie Sheppard op vakantie in Mexico en dat is de perfecte gelegenheid voor de realityster om haar beroemde achterwerk eens goed rond te paraderen. Nadat Kim op Twitter erover klaagde dat haar vriendinnen deden aan ‘fat-shaming’ en opmerkingen hadden gemaakt over een aantal niet gephotoshopte foto’s van haar lichaam deed Kim wat elke beach babe met zelfvertrouwen zou doen. In haar koffer graven naar een minuscule string bikini en knallen met die billen!

De beroemdste Kardashian, die een behoorlijk fortuin verdient aan haar welgevormde achterwerk, zit niet te wachten op haters en werd gespot in een string broekje en opengescheurde crop top met sexy vetersluiting. En hoewel Kim een body heeft om ‘U’ tegen te zeggen zijn de kiekjes van haar billen au naturel behoorlijk fascinerend om naar te kijken. We zijn gewend om haar achterste glimmend, glanzend en puntgaaf op de covers van de magazines te zien stralen, maar hoe verfrissend is het om te zien dat Kimmy’s billen ook gewoon lijntjes hebben? Dat terzijde, het formaat blijft natuurlijk ook altijd mezmerizing om te zien.

Klik hier en hier om alle foto's te bekijken.

 

Booty for days 😍🍑 • #kimkardashian #bootyfordays #kuwtk #mexico

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashianscurves) op

Beeld Thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top