Beauty

Door dit dieet komt Kourtney Kardashian aan een wasbordje

Als er iets is wat ons de laatste tijd opvalt aan het lichaam van Kourtney Kardashian, is het wel dat ze er super strak uit ziet. Hoe komt Kourt toch aan die abs na het ter wereld brengen van drie kinderen? De meeste celebs claimen dat achter hun kids aanrennen de reden is van hun strakke buik, maar Kourtney maakt graag duidelijk dat haar wasbordje er niet zomaar is gekomen.

Dat de oudste Kardashian zus organic en glutenvrij at, wisten we al. Maar de ster haar laatste toevoeging aan haar dieet? Geen zuivel meer. ‘’I keep hearing that giving up dairy is great for your skin.’’ Zei Kourtney. Na wat bezoekjes bij haar dokter bleek dat moeder en kids allemaal allergisch zijn voor zuivel. ‘’So many people keep saying you're not really supposed to have dairy after you're a year old. … We do have it once in awhile, but in the last six weeks, we've had it, like, twice."

Zuivel- en glutenvrij eten en je er ook aan houden is, zeker op het eerste gezicht, niet zo eenvoudig. In heel veel voedingswaren die je bij de supermarkt haalt, zitten gluten en ook zuivel is bijna niet meer weg te denken uit een maaltijd. Kourtney geeft dan ook toe dat het strenge dieet met ups en downs gaat. Op dit moment eet ze elke ochtend Brazilian Avocado Pudding. Dat is één hele avocado, een kopje kokosyoghurt en wat honing in de blender. Easy!

Volgens Kourt is het vervangen van zuivel niet heel moeilijk. "There are so many milk and cheese options. That hasn't been as hard, but we're gluten-free too and that's really hard." Kourtney vertelt dat zodra je er een beetje achter bent wat je niet en wel mag eten, het makkelijker wordt om goede opties te vinden.  "I found some bakeries that make gluten- and dairy-free chocolate chip cookies.’’ Aldus Kourt. Genoeg lekkere dingen om nog te eten dus, ook voor de kleintjes.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top