Fashion

Gaat hier iets mis of draagt Kourtney Kardashian haar bikini expres zo?

Eerder zagen we nieuwe foto’s voorbijkomen van Kim Kardashian in bikini en verbaasde we ons best wel over haar ongephotoshopte billen, en nu zijn er kiekjes op Instagram verschenen van zus Kourtney. Naast dat we hier ook naar haar lichaam staren omdat we best een beetje jaloers zijn, vragen we ons ondertussen ook af wat er aan de hand is met haar bikini.

We zullen het even uitleggen, maar waarschijnlijk zegt de foto al genoeg. Kourtney was met een stel vriendinnen aan het rondhangen op het strand, want de realityster was jarig en dus is het feest. Maar we weten nu niet zeker of haar bikini omhoog geschoten was, een paar maten te klein is of dat het zo hoort. Haar topje zat namelijk zo ongeveer alleen rond haar borsten wat zorgde voor heel wat underboob,  en niet op een enkele foto, maar op allemaal… 

 

Een bericht gedeeld door Gbillz (@see_my_vizion) op

 

Een bericht dat is gedeeld door @weekdays_stars op

We hebben een beetje rondgekeken en hebben daaruit opgemaakt dat er toch echt niks mis ging. Waarom we dit denken? Zoals hierboven is te zien zijn er meerdere foto’s van Kourtney op het strand gemaakt, terwijl ze totaal het feit negeert dat haar bikinitopje op die hoogte zit en het waarschijnlijk dus haar intentie was om haar outfit zo te stylen. 

En dit is niet het enige. Kourtney droeg een bikini van Basic Swim, en we hebben even rondgeneusd op hun Instagram account waar hopelijk onze vraag werd beantwoord. Het schijnt dat het niet per se de bedoeling is om de two-piece zo te dragen, maar er zijn meerdere foto’s op het account te vinden van vrouwen die ook hun underboob showen en waarop te zien is dat het topje echt héél petite is. Daarnaast was Kourtney’s topje niet te klein, maar zou je een maat gróter moeten bestellen om je hele borsten te kunnen bedekken.

Is the swim suit supposed to fit like that? Like if I order my regular size in bikini top will my under boob show? Or should I order a size up to cover my whole boob?” vroeg iemand. “Size up :)” gaf Basic Swim dan ook als antwoord op de vraag. Dus… problem solved, maar ondanks dat zijn wij nog steeds een beetje in de war. Wordt dit de nieuwe zomertrend van 2017? 

 

BABE @kourtneykardash IN LA PREMIERE SET IN RED. #basicswim #basicswimclub

Een bericht gedeeld door BASIC SWIM (@basicswim) op

 

LA PREMIERE SET ON @gabriella_brooks #basicswim #basicswimclub

Een bericht gedeeld door BASIC SWIM (@basicswim) op

 

@jennelombardo IN LA PREMIERE SET IN RED. #basicswim #basicswimclub

Een bericht gedeeld door BASIC SWIM (@basicswim) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top