Lifestyle

Amsterdam krijgt er een nieuwe (roze!) hotspot bij

Amsterdam krijgt er een nieuwe (roze!) hotspot bij

Vanaf 8 juni kan jij in een retro roze droom belanden! De oprichtster van de WONDR Experience in Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat de stad nog een ervaring rijker is. De Pink Beach is een openlucht bar waar wij mogen genieten van roze zand, palmbomen, een ballenbak en tropische cocktails.

Wij verwachten dat deze fotogenieke strandbar een trending hotspot in Amsterdam wordt. Het idee voor deze roze openlucht bar is ontstaan tijdens de pandemie, toen oprichtster Sarah Mendes de behoefte kreeg om te ontsnappen aan de realiteit. De bekroonde Spaanse interieurontwerpster Patricia Bustos - die vorig jaar een Frame Award kreeg voor 'beste kleurgebruik' - wist Sarah haar roze, onbezonnen en energieke visie waar te maken.

Sarah weet dat onze generatie van design en mooie dingen houdt en dat we dit graag vastleggen. Het interieur heeft een 'retro motel' sfeer met pasteltinten, neonreclames en palmbomen. Het volledige roze toevluchtsoord is bedoeld om creatieve energie, speelsheid en fun op te roepen. Perfect om te ontsnappen!

Instax

Jouw ervaring wordt vastgelegd dankzij Instax, het bedrijf achter de fantastische instant camera's en de hoofdsponsor van Pink Beach! Zelf kun je natuurlijk ook prachtige foto's schieten van deze hyper fotogenieke openlucht bar dat zich op nog geen 10 minuten afstand van het centraal station bevindt.

Ga jij alvast een plekje reserveren?

Beeld: WONDR
Deel dit artikel
Back to top