Fashion

Deze cargo broek van Mango is de must-have voor deze zomer

Deze cargo broek van Mango is de must-have voor deze zomer

We spotten steeds meer fashiontrends voor de zomer van 2022 en één trend die daar ook bij hoort is de cargo broek. De cargo is inmiddels al een tijdje populair en wij snappen wel waarom. Deze broek staat niet alleen stylish als je 'm goed combineert, maar zit ook onwijs lekker. En deze cargo broek van Mango is absoluut dé must-have voor deze zomer.

Waarom de cargo broek een come-back maakt

In de modetrends zien we al vaker terug dat gender steeds meer verschuift. Zo kun je prima een oversized blazer dragen als vrouw of een tof pak. De cargo pants sluit daar ook een beetje bij aan. Bij de broek denk je misschien aan mannen, maar niets is minder waar. Iedereen mag 'm tegenwoordig dragen. We zien vooral dat het stoere van de cargo broek gecombineert wat met chique kledingstukken, denk aan een silky blouse of een strakke tank top. Die combi van mannelijk en vrouwelijk mag je helemaal zelf bepalen en dat maakt de cargo broek zo tof. Je kunt er alle kanten mee op!

Dit is de populaire cargo broek van Mango

Deze denim cargo van Mango is nu onwijs populair en je shopt 'm hier. Een perfecte broek om deze zomer te combineren met een witte blouse, een luchtige shirtje of mooie top. Doe er funky slippers in een fel kleurtje onder of klassieke witte sneakers en je bent helemaal klaar voor de zomer. Wij zijn fan!

cargo broek Cargojeans met zakken bij Mango.com

Outfit inspiratie: zo draag je een cargo broek

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top