Fashion

De cargobroek maakt dit jaar een comeback en zo draag je 'm

De cargobroek maakt dit jaar een comeback en zo draag je 'm

Cargobroeken zijn misschien wel de laatste broeken die je als fashionable zou bestempelen. Toch zijn het deze broeken die dit voorjaar een comeback gaan maken. Mix ze bijvoorbeeld met knaloranje accessoires of een tof item in één van deze trendkleuren voor voorjaar 2022 en de cargobroek is in no-time opeens best wel fashionable. Nog wat inspiratie nodig? Hebben we voor je!

Dit is de cargobroekentrend

Tijdens Copenhagen Fashion Week 2022 zagen we ze al af en toe voorbijkomen bij de Scandinavische influencers: de cargobroeken. Van de meer edgy cargobroek met veel zakken tot een lichtroze cargobroek. De cargobroeken trend is helemaal aan, zeker nu onze favoriete Deense influencers ze dragen.

Ondanks dat je misschien denkt dat een cargobroek nogal een statement is, kun je de broek ook op een nette manier dragen. Heb je een edgy exemplaar in je kast hangen? Houd de rest van je outfit dan klassiek en zorg voor een mooi silhouet door een getailleerd jasje te dragen. Maak het af met hakken.

Daarnaast kun je voor een ander soort versie van de cargobroek gaan. Er zijn namelijk ook meer nette cargobroeken, met een strakkere snit maar wél met zakken aan de zijkant. Je kunt dus genoeg kanten op met de cargobroekentrend. 

cargobroeken trends, cargobroek trend

Van links naar rechts: Topshop - Nylon cargobroek met trekkoord, boorden en hoge taille in wit bij ASOS.comObey - Ruimvallende cargobroek in roze met wassing & ASOS DESIGN - Utility cargobroek in kaki bij ASOS.com

Outfit-inspiratie: de cargobroeken trend op Instagram

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top