Fashion

5 x tops waarin je schouders gezien mogen worden

5 x tops waarin je schouders gezien mogen worden

Nu het zomer aan het worden is, mogen niet alleen de minirokken uit de kast maar ook alle tops. De tops die nu helemaal on trend zijn? Tops waarin je schouders gezien mogen worden - denk aan haltertops, maar ook aan korsetten en mouwloze basic topjes. Show them some shoulder! Dit zijn 5 tops waarmee je deze zomer helemaal goed zit.

Tops dames #1 - De knalroze top

2022 gaat over opvallen. We zitten niet meer binnen na een zoveelste lockdown, we mogen naar buiten. En dat willen we laten zien ook. Het liefst met een overdosis kleur. Dat zien we ook terug in de trend van mouwloze tops. Met knalroze zit je bijvoorbeeld helemaal goed. Combineer knalroze met denim of met felrood, felgroen of een van deze knaloranje accessoires. Zo ben je helemaal on trend.

tops dames
Hemdje met spaghettibandjes bij NA-KD.com

Tops dames #2 - Go blue

Ook met blauw zit je helemaal goed. Prima te combineren met denim of andere blauwtinten, maar ook met een mooie off-white short. Of je nu voor knalblauw gaat of voor lichtblauw, alles mag deze zomer.

tops dames
Linnen top met strikdetail bij NA-KD.com

Tops dames #3 - De gebreide top

Ook de gebreide top is onwijs populair op het moment. Op TikTok spotten we meiden die zelf topjes haken of breien en ook in de winkels hangen er steeds meer gebreide items. Misschien een beetje gek om in de zomer voor een gebreid item te gaan, maar het is ideaal voor een festival. Lekker luchtig en toch ook nét warm genoeg als het 's avonds wat kouder wordt. En: het staat natuurlijk fantastisch (helemaal met gouden of zilveren sieraden) en heel boho chic. Alsof je zo van Coachella komt!

tops dames
ASOS DESIGN - Gehaakte cami-top in blauw bij ASOS.com

Tops dames #4 - De asymmetrische top

Wat we ook veel zien momenteel is de asymmetrische top. Hiermee maak je je look heel elegant, omdat je één schouder net een beetje meer uitlicht. Met een mooie blouse of blazer erbij ben je helemaal klaar voor een zomerse avond.

tops dames
Top met asymmetrisch dessin bij MANGO.com

Tops dames #5 - De witte top

Als laatste in het lijstje kan de klassieker niet ontbreken: de witte top. Altijd fijn om in je kast te hebben, omdat je het simpelweg overal bij kunt stijlen. Even wat inspiratie nodig? Ga dan voor een all-white look of doe een top over een t-shirt heen. Je kunt altijd meer combinaties maken met de kleren in je kast dan je denkt!

tops dames
Cropped Top Met Smokdetail bij NA-KD.com
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top