Fashion

De 5 grootste modetrends van deze zomer en hoe je ze draagt

De 5 grootste modetrends van deze zomer en hoe je ze draagt

Nieuwe kleding shoppen is nooit verkeerd en we hebben het nog wat makkelijker voor je gemaakt als je opzoek gaat naar bepaalde modetrends. Er zijn genoeg modetrends van deze zomer, maar we hebben het teruggebracht naar 5 die je gemakkelijk in je dagelijkse garderobe kunt opnemen.

5 modetrends van deze zomer

Gekleurde pakken

Wij zijn fan van deze modetrend voor de zomer! De gekleurde pakken vind je tegenwoordig in echt alle kleuren. Vooral de kleuren groen en roze zijn populair. Het pak is te dragen in de juiste maat, maar ook een te grote blazer is helemaal in deze zomer. Kies voor luchtige pakken, waardoor het niet te warm wordt als je ’s avonds op een feestje staat bijvoorbeeld. Kies vooral voor materialen zoals linnen en katoen om je niet rot te zweten aankomende zomer.

Luchtige zomeroutfit

Geen hoge hakken, maar slippers met bandjes en loafers. Het voelt meer casual dan streetwear en zit heerlijk luchtig wanneer het warm is buiten. Match er een mooie rok met bijpassende top (het liefst in dezelfde kleuren) en je bent ready to go.

Grote accessoires

De jaren 80 zijn terug, schat! Accessoires aan de nek en polsen, goud en zilver door elkaar heen. Het maakt dan ook niet uit als je aan de ene had gouden ringen draagt en aan je andere hand zilveren. Accessoires kunnen niet te gek deze zomer! Modellen op de Tory Burch-show droegen soms twee of drie portemonnees, om ervoor te zorgen dat de impact van hun accessoires maximaal was. De kans is groot dat je al een aantal van deze items in je garderobe hebt, maar in dit geval geldt: hoe meer hoe beter.

Classy and stylish

Strakke lijnen en eenvoudige vormen waren overal te zien op de catwalks tijdens de New York Fashion Week. Vooral een neutrale, classy look kwam vaak voor. Je wilt er misschien niet uitzien als iemand in een uniform die naar school gaat, maar daarom zorg je voor elementen die dat beeld doorbreken. Denk aan een gekke kleur tas of felgekleurde loafers.

Matchende broek met top

Bijpassende sets zijn niet alleen makkelijk om samen te stellen, ze staan ook nog eens mega classy. Het is een passend item voor in je garderobe. Of je nu gaat voor een brede broek met een brede top of voor een skinny jeans met een bijpassende top van hetzelfde materiaal, het zal beide prachtig staan. Daarbij kun je de stukken ook apart van elkaar dragen. Zo heb je gelijk een nieuwe outfit en een tal van andere outfits die je kunt samenstellen!

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top