Fashion

Zien: zo feliciteert Chris Brown zijn ex Rihanna met haar zwangerschap

Zien: zo feliciteert Chris Brown zijn ex Rihanna met haar zwangerschap

Vandaag kwam het goede nieuws naar buiten dat Rihanna is bevallen van haar eerste kindje. De zangeres krijgt een jongetje met haar lover A$AP Rocky. Chris Brown, de man waarmee de zangeres lang mee is samen geweest, feliciteert zijn ex op Instagram met het goede nieuws.

Chris Brown feliciteert ex Rihanna met haar zwangerschap

Ze werd door fans bedolven met vragen wanneer ze eindelijk aan kinderen zou beginnen en nog niet lang geleden was het dan eindelijk zo ver: de zangeres raakte zwanger. En jawel, Rihanna en A$AP Rocky's eerste kindje is inmiddels gearriveerd. Rihanna is op 13 mei in Los Angeles in ieder geval bevallen van een zoontje, zo meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. 

Chris Brown heeft zijn ex-vriendin Rihanna gefeliciteerd met de geboorte van haar zoontje. Dat deed de zanger via een Instagram Story. Chris noemde Rihanna niet specifiek in de Story, maar het is vrij duidelijk dat hij naar de zangeres verwees, op de manier waarop hij de Story instak. "Congratulations", schreef hij in de Instagram Story op zijn account met maar liefst 105 miljoen volgers, waaraan hij een hartje en een emoji van biddende handen en een zwangere vrouw toevoegde. Overduidelijk dus een boodschap richting zijn ex RiRi.

RiRi en Chris

Chris en Rihanna kregen een relatie in 2007, maar die eindigde twee jaar later, toen Chris zichzelf bij de politie aangaf. Hij had Rihanna namelijk mishandeld. De zanger werd veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk, kreeg een taakstraf van 1400 uur en moest ook een cursus voor zijn agressie volgen.  Chris Brown heeft inmiddels twee kinderen bij twee andere vrouwen.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top