Fashion

Deze 5 modetrends gaan viral in 2021

Deze 5 modetrends gaan viral in 2021

Uren scrollen op het wereld wijde web zorgt ervoor dat je bepaalde dingen gaat herkennen en patronen gaat zien. Zodra dat gebeurt, stellen we het vast als trend en delen we het met jullie. Een aantal microtrends én complete outfits hebben wij dit jaar viral zien gaan en we voorspellen dat we ze de rest van het jaar nog meer gaan zien.

We denken dat jij nummertje drie en vijf al na kan doen met de kledingstukken die jij in de kast hebt hangen.

1. Schaakbord-print in kleur

Ruitjes zijn al jaren in en daardoor gaan de standaard gingham en de Schotse ruit misschien een beetje vervelen. Ruitjes mogen nog steeds, maar het liefst in schaakbord-print - even een frisse twist op de veel voorkomende versies.

Balloon sleeve shirt bij Monki.com

2. Neutrale co-ord setjes

Neutrale kleuren en aardetinten zijn hot dit jaar én co-ord setjes ook. Combineer beide met elkaar en jouw outfit is helemaal on trend.

Ribgebreid setje bij HM.com

3. Joggingpak + trenchcoat

Hoe zorg jij dat je nog stijlvol voor de dag komt in een joggingpak? Heel simpel, trek je trenchcoat er bij aan.

Oversized trenchcoat bij HM.com

4. Felle kleur

Je outfit maak je in één klap trendy door één kledingstuk of accessoire uit te kiezen met een felle kleur. Vind je één niet genoeg? Je kan ook meerdere felle kleuren in je outfit verwerken.

Oversized blazer bij HM.com

5. Androgyne look

Met een matching suit kom je al een heel eind. Maak het nog wat mannelijker door te kiezen voor een baggy pantalon of een geplooide short. Een 'foute' blouse met korte mouwen, een giletje of een stropdas zijn een aantal stukken die jouw androgyne look af maken.

Geplooide Short bij NA-KD.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top