Fashion

Het tweede kindje van Blake Lively is een…

Hubby Ryan Reynolds heeft zijn mond voorbij gesproken en Blake Lively is daar niet blij mee.

Ryan Reynolds en Blake Lively hebben al een schattig dochtertje van 23-maanden oud samen. Het meisje met de stoere naam James kreeg er vier weken geleden een broertje of zusje bij. Vier weken was het gissen naar het geslacht van het kersverse kindje van de twee Hollywood sterren. Tot nu, want in een talkshow sprak trotse papa Ryan Reynolds zijn mond voorbij.

In het interview met Conan zei Ryan Reynolds dat het moeilijk is om twee kinderen onder de twee jaar te hebben. De Hollywood hunk voegde er aan toe dat in een huis met drie vrouwen een overschot aan oestrogeen is. Daarmee versprak de Deadpool ster zich overduidelijk.

Pas na de uitzending kam Ryan achter zijn verspreking waarna hij zich realiseerde waarschijnlijk in “huge trouble” te zijn zodra hij thuis kwam. Onderweg naar huis haalde de ster daarom Blake’s favoriete chocolade brownie cookie en een glas koude melk. Blake plaatste een kiekje van het peace offer van haar man op Instagram waarna alles weer goed was in huize Reynolds-Lively.
 


Het is wachten op de volgende keer dat Ryan zijn mond voorbij praat, want we weten nog steeds de naam niet van het meisje. Zou het weer zo’n stoere naam zijn als James?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top