Fashion

Dit is waar de cast van Gossip Girl nu mee bezig is

Voor alle nieuwsgierige fans van de Amerikaanse serie Gossip Girl: zo ziet het leven van onder andere de twee grote favorieten Serena van der Woodsen en Blair Waldorf er nu uit. 

Bekijk hieronder wat er is overgebleven van de Upper East Siders!


Blake Lively (Serena van der Woodsen) houdt er een hele goede carrière aan over: van ‘Age of Adeline’ tot ‘The Shallows’. De relatie van Blake en Penn Badgley (Dan Humphrey) heeft tot 2010 mogen duren, daarna kwam ze in contact met acteur Ryan Reynolds. Inmiddels is ze met haar droomman getrouwd én is ze trotse moeder van twee kinderen.
 


Chace Crawford (Nate Archibald) heeft ondanks dat hij wat ouder is geworden, zijn charmante looks kunnen houden en krijgt dan ook nog steeds de rollen waarvan vrouwenharten sneller gaan kloppen. Zo speelt hij sinds 2015 in de soapserie ‘Blood & Oil’. 
 


Connor Paolo (Eric van der Woodsen) kennen we als het jongere broertje van Serena. Inmiddels heeft de 26-jarige een baardje gekregen en is zijn ervaring als acteur een stukje uitgebreid. Hij speelde het afgelopen jaar namelijk in de Duitse thriller ‘Friend Request’.
 

 

Thanks for the auburn locks @yukarirocks ! Ch ch ch changes!! #newdo #freshlocks #ilovetochangemyhair

Een foto die is geplaatst door Kaylee DeFer (@kayleedefer) op


Kaylee DeFer (Ivy Dickens) moest in de serie een hele lange tijd doen alsof ze iemand anders was, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ze een rol kreeg in ‘How I Met Your Mother’ en ‘Friends with Benefits’.
 

 

In case you missed it, check out my @JimmyChoo style diary http://bit.ly/1xBwDbt #ad

Een foto die is geplaatst door Leighton Meester (@itsmeleighton) op


Leighton Meester (Blair Waldorf) is in 2014 in het huwelijksbootje gestapt met acteur Adam Brody (The O.C.) en ondanks dat ze inmiddels ook al moeder is geworden, is ze nog steeds actief in de muziek- en fashionwereld. Daarnaast is de dramaqueen het gezicht geweest van Jimmy Choo en Vera Wang: wat een droombanen.
 

 

#Mountains #spain

Een foto die is geplaatst door Ed Westwick (@edwestwick) op


Ed Westwick (de enige echte Chuck Bass) is naast zijn carrière als acteur, in de Britse Indian rockband ‘The Filthy Youth’ gestapt. Daarnaast doet hij voornamelijk waar hij zich het liefst mee bezig houdt, namelijk het supporten van het Britse voetbalteam Chelsea FC. Het lijkt er dus op dat de charmeur zijn gladde karakter en zakelijke dealtjes heeft ingeruild voor een vrij ‘normaal’ leven. 
 

 

Ever wondering where we are playing next go to @mothxr or Mothxr.com (photo cred @habloalexa)

Een foto die is geplaatst door Penn Badgley (@pennbadgley) op


Penn Badgley (Dan Humphrey) ook wel bekend als Lonely Boy heeft zijn talenten net als Ed Westwick gestopt in een Indian bandje, maar we kunnen hem ook bewonderen in ‘John Tucker Must Die’ en de horrorfilm ‘The Stepfather’. En hij is nog steeds vrijgezel...
 

 

First day on set! #letsdothis

Een foto die is geplaatst door Jessica Szohr (@jessicaszohr) op


Jessica Zohr (Vanessa Abrams), de beste vriendin van Dan Humphrey, kreeg in de serie al snel vlinders in haar buik van Nate Archibald, terwijl ze in haar echte leven een relatie aanging met niemand minder dan Chuck Bass. Daarnaast is de Amerikaanse onder andere te zien in de films ‘The Internship’ en ‘Ted 2’ en niet te vergeten in de muziekvideo ‘22’ van Taylor Swift!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top