Fashion

Dankzij dit trucje koop jij online nooit meer de verkeerde maat bij Zara

Wij zijn dol op online shoppen. Geen wachtrijen bij de kassa en de paskamer, geen rommel en chaos waar je doorheen moet spitten én je hoeft er de deur niet voor uit. Het enige nadeel is dat wanneer je thuis alles op je gemakje kan passen als je bestelling binnen is, het risico groot is dat dingen niet goed zitten.

Daar heeft Zara nu een oplossing voor! Als je bij een item (dat in verschillende maten verkrijgbaar is, one size items dus niet) klikt op de tekst 'welke maat past mij' naast het blauwe vraagteken, dan gaat Zara voor jou uitzoeken wat de perfecte size is die je moet bestellen.

In eerste instantie hoef je alleen je lengte en gewicht in te vullen en of je het item normaal, strakker of wat los wilt dragen. Aan de hand daarvan beslist Zara in snel welke maat het beste bij jou past. Maar wat als je nou een grote boezem, smalle heupen of een wat bollere buik hebt dan gemiddeld? Ook daar heeft Zara aan gedacht met aanvullende opties bij 'meer informatie toevoegen'. Ook wordt rekening gehouden met je leeftijd.

Deze tool is super handig denken wij! Nu nog uitproberen om te kijken of het echt klopt. Laten jullie het ons weten als jullie het zelf getest hebben?

Deel dit artikel
Back to top