Lifestyle

Babynieuws: Rihanna is bevallen van haar eerste kindje

Babynieuws: Rihanna is bevallen van haar eerste kindje

Zangeres Rihanna en rapper A$AP Rocky hebben een zoon gekregen in Los Angeles, zo schrijft TMZ donderdag. Het is het eerste kind van het stel.

Rihanna is bevallen van haar eerste kindje 

Pregnancy fashion saai? Zeker niet! Rihanna liet de wereld zien hoe het óók kan. Ze werd door fans bedolven met vragen wanneer ze eindelijk aan kinderen zou beginnen en nog niet lang geleden was het dan eindelijk zo ver: de zangeres raakte zwanger. En jawel, Rihanna en A$AP Rocky's eerste kindje is inmiddels gearriveerd. Rihanna is op 13 mei in Los Angeles in ieder geval bevallen van een zoontje, zo meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. De naam van de baby is nog niet bekend en zijn ouders hebben nog geen eigen verklaring vrijgegeven over de geboorte.

Kinderwens

ASAP Rocky bevestigde in mei 2021 dat dat hij een relatie met Rihanna had. "Het is allemaal zoveel leuker als je weet dat iemand de ware is. Ik geloof dat je het gewoon voelt wanneer dat zo is. Zij is het helemaal voor mij", zei Rakim Mayers, zoals de baby daddy van Rihanna eigenlijk heet. Hij sprak toen ook over hun kinderwens. "Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Het vaderschap lijkt me geweldig." Begin mei vroeg A$AP Rocky zijn vriendin Rihanna ten huwelijk in een videoclip. Of het om een echt aanzoek ging, is niet duidelijk. 

Babydaddy van Rihanna

In een periode waarin de zwangere Rihanna eigenlijk vooral rust zou moeten hebben en zo min mogelijk stress, kwamen er in de laatste weken van haar zwangerschap toch wat vervelende nieuwtjes omtrent haar vriend A$AP Rocky naar buiten. Zo zou A$AP ontrouw zijn geweest, maar het meest shocking was zijn arrestatie. Het nieuws kwam naar buiten dat A$AP Rocky opgepakt was op de luchthaven van Los Angeles. De rapper zou betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Even later kwam hij al vrij en dus kan de rapper nu genieten van het prille liefdesgeluk met zijn mooie vriendin. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top