Interior

DIY: Zo maak je zelf de trendy spiegeltafel

DIY: Zo maak je zelf de trendy spiegeltafel

Je ziet ze opeens all over social media: een spiegelende tafel. Als bijzettafel, of zelfs tv-meubel. Je kunt de spiegeltafel kant-en-klaar kopen bij diverse interieurwinkels. Maar wie graag de handen uit de mouwen steekt, tovert in één dag zelf een oud meubel om tot het trendy glimmende tafeltje.

Een spiegeltafel in je interieur creëert een supergaaf effect en het staat heel stijlvol. Spiegeltafels glinsteren op een toffe manier en daarbij helpt het ook om diepte, licht en ruimte in je woonkamer te creëren. Je kunt een spiegeltafel heel makkelijk zelf maken. In het volgende filmpje zie je hoe je zelf aan de slag kan.

De creatieve TikTok'er Devena doet in een paar filmpjes voor hoe zij een oud kastje transformeert tot een spiegeltafel. Het is makkelijker dan het lijkt en het kost maar een paar tientjes!

@genevavanderzeil Making a mirrored plinth. Like for part 2! #bunnings #aisleupcycles #upcycling #diy #upcycle #furnitureflip #upcycled #ranking ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz
@genevavanderzeil Part two of making a mirror plinth. #bunnings #aisleupcycles #diy #upcycling #mirrortable #furnitureflip #telephone #ranking ♬ Sunny Day - Ted Fresco
Beeld: Istock
Deel dit artikel
Back to top