Lifestyle

Zien: Kim Kardashian deelt spicy foto's met liefje Pete Davidson

Zien: Kim Kardashian deelt spicy foto's met liefje Pete Davidson

Dat Kim Kardashian verliefd is, moge duidelijk zijn. Iedereen weet inmiddels dat haar lover Pete haar naam heeft laten brandmerken in zijn nek. Daar blijft het niet bij, want de influencer heeft nog meer zoete kiekjes op haar Instagram gedeeld. 

Kim Kardashian deelt spicy foto's met Pete Davidson 

Kim Kardashian en Pete Davidson werden op 31 oktober 2021 voor het eerst met elkaar gespot, maar nu zijn ze een echt setje. En dat steken ze niet onder stoelen of banken. Eerder maakte ze haar relatie al Instagram official, maar nu doet ze daar nog een schepje bovenop door Pete haar ‘late nite snack’ te noemen. Pete Davidson liet al een brandmerk met de naam van zijn nieuwe vriendin vereeuwigen, maar daar blijft het dus zeker niet bij.  Kim heeft met haar bijna 300 miljoen volgers op Instagram binnen enkele minuten al ontelbaar veel reacties verzameld van volgers die enorm blij voor haar zijn. Khloe reageert bijvoorbeeld met: “Can you get any cuter” en Jonathan Cheban laat een berichtje achter met: “The guy can ORDER!!!”

Kim Kardashian is bang voor tweede sekstape

Ondertussen is er ook minder goed nieuws in het Kardashian-kamp. Kim zou haar advocaten namelijk hebben ingeschakeld om te voorkomen dat haar ex-vriend Willie ‘Ray J’ Norwood een tweede sekstape uitbrengt. Ze heeft haar juridische team gezegd ‘dat dit nooit meer mag gebeuren zo lang ik leef’. Het is onduidelijk of de beelden waar Kim voor vreest onderdeel zijn van de video die haar ex-man Kanye West teruggekocht zou hebben van Ray J.  Volgens Kardashian stonden er op dat filmpje slechts ‘gewone’ beelden uit het vliegtuig, waarop geen seksuele handelingen waren te zien.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top