Lifestyle

Ye West en nieuwe vriendin Chaney Jones gespot tijdens intiem momentje

Ye West en nieuwe vriendin Chaney Jones gespot tijdens intiem momentje

Hoewel het inmiddels al ruim een jaar geleden is dat Kim Kardashian een scheiding heeft aangevraagd, is de realityster nog altijd niet officieel gescheiden van Ye. En dat terwijl Ye inmiddels een soort look-a-like heeft gevonden van haar.

De nieuwe vriendin van Ye West

Chaney Jones heeft het heel gezellig met Kanye West. Oftewel Ye: zoals de rapper zich tegenwoordig laat noemen. Chaney postte een selfie met Ye op Instagram, waarbij ze ook een hartjes emoticon plaatste. Dat Chaney Jones - de nieuwe vlam van Kanye West - enorm op zijn ex Kim Kardashian lijkt, blijkt wel uit foto's van de Daily Mail. In de lobby van hun hotel in Miami staan ze innig geknuffeld op de foto. Chaney - een Instagram model - heeft weinig meer aan dan een sport bh en een sportbroekje, waardoor je haar curves heel goed ziet. Als je haar ziet lopen, lijkt ze in alles op Kim Kardashian. Je bekijkt de foto's hier

Ruzie tussen Kim Kardashian en Kanye West

Het stel is al ruim een jaar niet meer samen, maar de rapper weigert papieren te ondertekenen om de scheiding definitief te maken. Eerst hoopt hij nog dat ze toch weer samenkomen, maar inmiddels is het uitgelopen op een openbare ruzie. Daarnaast haalt hij regelmatig op sociale media uit naar zijn voormalige schoonfamilie. Ye is ook niet blij met de nieuwe relatie van zijn toekomstige ex-vrouw met Pete Davidson en roept zijn fans op de komiek uit te jouwen. Daarbij deelt hij geruchten over Pete's voormalige relatie met Ariana Grande.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top